Sora Deliei are probleme cu bărbaţii

Ultima actualizare:
Delia şi sora ei, Oana, cântă împreună
Delia şi sora ei, Oana, cântă împreună

Oana Matache este la fel de glumeaţă şi de pusă pe şotii ca şi celebra ei soră, Delia Matache.

După ce o perioadă a lăsat-o să cânte în trupa ce backing vocals a lui Smiley, Delia s-a decis să o ia alături de ea pe surioara ei mai mică, Oana. Aceasta s-a dovedit că este nu doar talentată şi frumoasă precum sora ei mai celebră, ci şi la fel de glumeaţă. Cunoscută pentru glumele pe care le face cu prietenii, Delia pare că are un rival în familie atunci când vine vorba să aducă zâmbetele pe buzele celor din jur. Oana a stârnit hohote de râs cu o postare de-a ei pe internet în case se plângea că are o problemă cu bărbaţii, pe care îi invidiază din cale afară. Motivul e unul chiar banal. „Mi-e ciudă când îi văd că se trezesc dimineața și-n 5 minute sunt gata de plecare pentru că ei nu trebuie să se spoiască cu fond de ten Lumiere Active Rejuvenesse Hybrid SPF 16 Matifiant Hidratant Colorant Exasperant Iritant Deloc-important, să-și facă genele (apropo voi ați observat ce gene lungi și întoarse au ăștia??? Mizeriile!!!), să își pudreze nasul, șă își pună protej-slip cu aromă de ocean în spume și levănțică proaspăt culeasă din Etiopia și nici să-și repare cearcănele cât găleata cu un șpaclu de concealer”, a scris Oana pe pagina ei de Facebook.

Reacţiile prietenilor ei virtuali au fost pe măsură! “Da, şi tot degeaba că noi oricum ne uităm în decolteu nu la faţă”, “Ăia nu s’ bărbați care sunt gata în 5 minute”, “Acum toți prietenii tăi ştiu cum îţi miroase protej-slip-ul”, au fost câteva dintre mesajele primite de sora Deliei.


    Delia şi sora ei, Oana, cântă împreunăfoto: Facebook
Delia şi sora ei, Oana, cântă împreunăfoto: Facebook

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
vera wang costum baie 74 ani instagram jpg
TikTok jpg
Adina Halas a sărbătorit în luna mai și 13 ani de când s-a căsătorit cu alesul inimii sale și tatăl copilului ei, Lucian Hugeanu
banner oana roman png
banner sanziana buruiana png
iulia vantur si salman khan 8 webp
anisia gafton jpg
banner razvan simion png
image
actualitate.net
image
actualitate.net