Sora Deliei, din nou însărcinată! Oana Matache a anunțat și sexul copilului

Oana Matache a anunțat că este însărcinată în 4 luni
Oana Matache a anunțat că este însărcinată în 4 luni

Sora Delilei este însărcinată cu al doilea copil! După ce a devenit mămică pentru prima oară de curând, Oana Matache, sora Deliei, a vrut neapărat să-i ofere fetiței ei un partener de joacă. Deși Oana a anunțat că este extrem de fericită că este din nou însărcinată și că bebele are deja 4 luni în burtică, se pare că micuța ei, Jessica, nu este prea încântată de sexul bebelușului.

Entuziasmată de vestea că va deveni din nou mămică, mai ales că sarcina este una destul de avansată deja, Oana Matache a dorit să împărtășească marea veste și cu prietenii virtuali de pe rețelele de socializare. Deși a adus-o pe lume pe micuța Jessie de curând, în luna decembrie a anului trecut, Oana și partenerul ei, Răzvan Miheț, și-au dorit și al doilea bebe, de data aceasta un băiețel. Oana a dezvăluit că micuța ei nu a fost prea încântată de veste, deoarece probabil își dorea o surioară cu care să se joace în viitor.

Oana Matache este însărcinată cu al doilea copil

„Șiii sunt foarte fericită să-mi anunț toți prietenii că Jess va avea un frățior. Are 4 luni în burtică și e sănătos și fericit. Eu și Răzvan (partenerul ei de viață n.r) suntem foarte fericiți, mai puțin Jessu, care a început să plângă când a auzit că e băiețel”, a scris Oana Matache în dreptul unui filmuleț ce înfățișa ecografia, publicat pe pagina personală de Instagram.


    Oana Matache a anunțat că este însărcinată în 4 luni Foto Instagram
Oana Matache a anunțat că este însărcinată în 4 luni Foto Instagram
andreea mantea
cub gabi bădălău png
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp