Sora Deliei, motive de îngrijorare după ce a născut: «M-am simțit vinovată»

Ultima actualizare:
Oana Matache s-a emoționat la vederea unor pantofiori ai fetiței ei, de care uitase
Oana Matache s-a emoționat la vederea unor pantofiori ai fetiței ei, de care uitase

Oana Matache a devenit recent din nou mamă, de data aceasta de băiețel. Sora Deliei se bucură de fiecare moment petrecut alături de micuții ei, însă recent a vorbit pentru prima oară despre cea mai mare teamă a ei legată de mărirea familiei. Iată declarațiile!

Oana Matache, sora mai mică a Deliei în vârstă de 28 de ani, a adus recent pe lume un băieţel perfect sănătos, duminică, 17 martie, care a primit numele de Bogdan. Nașterea a decurs bine iar întâlnirea cu micuțul ei a fost extrem de emoționantă, însă Oana a dezvăluit că pe lângă bucuria simțită în acele momente, s-a confruntat și cu câteva sentimente de îngrijorare și vinovăție. Aceasta și-a făcut curaj și a vorbit ulterior despre cele întâmplate.

Oana Matache, motive de îngrijorare cu privire la mărirea familiei

Sora Deliei este o mămică împlinită și obișnuită cu acest rol, având în vedere că ea și soțul ei, Răzvan Miheț, mai au împreună o fetiță, pe micuța Jessica, în vârstă de un an și trei luni. Cuplul și-a dorit mult și al doilea copil, însă Oana a crezut că odată cu venirea pe lume a băiețelului lor nu va mai avea suficient timp și chiar dragoste de oferit pentru fetița pe care o au împreună. Grijile proaspetei mămici s-au dovedit a fi inutile, așa cum aceasta a dezvăluit recent, însă, la momentul respectiv, Oana a susținut că se temea de acest scenariu ce nu era deloc pe placul ei.

Oana Matache și partenerul ei de viață, Răzvan, și-au dorit mult și cel de-al doilea copil
Oana Matache și partenerul ei de viață, Răzvan, și-au dorit mult și cel de-al doilea copil

„Să vă povestesc despre cea mai mare panică legată de venirea lui Bogdănel: teama că o va înlocui pe Jess. Mi-era atât de teamă că o inimă nu poate iubi atât de mult doua suflete în mod egal (trei, cu Răzvan) încât m-am simtit vinovată în avans. Însă de când l-am adus în casa şi am căpătat privirea de ansamblu (doi copii în fața ochilor, amândoi ai noștri) am înţeles că nu ştiam prea multe despre iubire. Postare inspirată de şoşoneii lui Jess, de care uitasem. I-am văzut azi în dulap”, a scris Oana Matache pe contul de socializare, în dreptul unei imagini cu încălțămintea micuței ei.


    Oana Matache s-a emoționat la vederea unor pantofiori ai fetiței ei, de care uitase Foto Instagram
Oana Matache s-a emoționat la vederea unor pantofiori ai fetiței ei, de care uitase Foto Instagram

Fanele ei care s-au aflat în aceeași situație i-au dat rapid dreptate acesteoia. „Doar o mamă simte așa!”, „Așa e! Și eu am o fetiță și un băiețel. Este incredibil câtă iubire poate încăpea în inima unei mame”, au fost doar două dintre comenatriile primite de la admiratoare.

Sora Deliei s-a simțit mai bine după a doua naștere

În urmă cu trei zile, Oana Matache a fost externată din spital. „Recuperarea mea merge surprinzător de bine (de două ori mai bine decât la Jess) și sunt ușurată și recunoscătoare”, a scris Oana în mediul online.

„Eu mă simt mai bine decât la prima operaţie. Bebe e foarte cuminte. Am mai făcut asta. Suntem mai relaxaţi, ştim ce avem de făcut. La Jessie eram teleghidaţi, eram speraţi. Acum e bine, e frumos. Putem să asimilăm bucuria şi toate sentimentele pozitive. Cel mic este foarte mic! Este sănătos, este perfect. Ni s-a spus că este perfect şi noi îl considerăm perfect. Abia aştept să începem viaţa în 4, acasă”, a mărturisit Oana Matache pentru Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Peștele este vedeta mesei jpeg
image
image
image
image
image
image
vera wang costum baie 74 ani instagram jpg
TikTok jpg
Adina Halas a sărbătorit în luna mai și 13 ani de când s-a căsătorit cu alesul inimii sale și tatăl copilului ei, Lucian Hugeanu
banner oana roman png
banner sanziana buruiana png
iulia vantur si salman khan 8 webp
anisia gafton jpg
banner razvan simion png
image
actualitate.net
image
actualitate.net