Sora Denisei Răducu, despre artistă: "A fost foarte credincioasă, dar..."

Ultima actualizare:

    Denisa Răducu a fost înmormântată în localitatea natală, Ştefăneştifoto: arhiva personală
Denisa Răducu a fost înmormântată în localitatea natală, Ştefăneştifoto: arhiva personală

Boala a fost mai puternică decât orice rugăciune în cazul Denisei Râducu. Artista s-a stins la doar 27 de ani după ce timp de cinci luni, medicii au încercat imposobilul pentru ea. Din păcate, cancerul hepatic de care suferea a fost depistat extrem de târziu şi nici faptul că era o fată credincioasă nu i-a alinat cruta suferinţă. Sora regretatei artiste a făcut declaraţii sfâşietoare despre cântăreaţa care s-a stins în urmă cu două săptămâni în localitatea natală Ştefăneşti, lângă Drăgăşani, judeţul Vâlcea.

Îndurerată, sora mai mare a Denisei Răducu a vorbit pentru prima dată despre suferiţa prin care a trecut artista. Într-un interviu acordat Revistei Taifasuri, tânăra care o iubea pe cântăreaţa de muzică de petrecere ca pe ochii din cap a povestit că cele două aveau o relaţie foarte apropiată şi ţineau legătura zilnic prin telefon. Deşi Adelina locuieşte alături de familie în Spania, ea şi Denisa vorbeau despre orice.

"Denisa este naşa fetiţei mele celei mari, care o adora. Noi trăim în Spania şi toate colegele fetiţei mele ştiu că mătuşa ei este una dintre cele mai mari cântăreţe. A fost o lovitură grea pentru ea când i-am spus că Denisa a plecat dintre noi. (...) Din păcate, regret că n-am apucat să merg cu ea la vreun eveniment unde a cântat. Îmi amintesc însă că a cântat la botezul fiicei mele. A fost ceva mirific", a povestit sora mai mare a solistei pentru sursa citată. 

În ultimele luni de viaţă, Denisa şi-a petrecut timpul între spital, unde urma tratamente chinuitoare, casă şi biserică. Era foarte credincioasă, iar sora ei îşi aminteşte că de mică artista era cu sufletul aproape de Dumnezeu. A implorat Divinitatea să o ajute să treacă peste încercarea grea, dar boala a învins.


    Adelina şi Denisa Răducu erau foarte apropiatefoto: Revista Taifasuri
Adelina şi Denisa Răducu erau foarte apropiatefoto: Revista Taifasuri

"A fost foarte credincioasă, fără să fie habotnică. A mers mereu la mănăstiri, s-a rugat tot timpul, cumpăra tot felul de iconiţe, ţinea post, dar...Ştiu că i-a plăcut foarte mult când a ajuns la Mormântul Sfânt, la Ierusalim. Şi de acolo mie şi fetiţei ne-a adus tricouri şi multe suveniruri", a mai mărturisit Adelina Răducu.

Sora regretatei vedete o alinta pe solistă Dana, dar îşi aminteşte că ei nu-i plăce să i se spună aşa. Mereu îi atenţiona pe cei care o stigau astfel că o cheamă Denisa. Din povestirile Adelinei, înţelegem ca tatăl o proteja mai mult şi în copilărie era răsfăţata familiei. Părinţii ei, despărţiţi de mai mulţi ani, abia s-au ţinut pe picioare la înmormântare, fiind extrem de afectaţi de pierderea suferită.     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net