Sora Elenei Gheorghe, decizie radicală la început de an: „Azi mă uitam în jur…”

#Exclusiv Click!

Gata, Sărbătorile s-au dus, iar vedetele noastre sunt decise încă de la început de an să scape de surplusul de kilograme pe care l-au luat după ce s-au înfruptat din delicatesurile de pe mesele îmbelșugate din perioada care a trecut. Una dintre ele este chiar Ana Pîrvulescu, sora Elenei Gheorghe (38 de ani), care le-a arătat prietenilor virtuali din comunitatea sa de pe Instagram că merge la sală.

În una dintre cele mai recente imagini postate de sora Elenei Gheorghe, pe Instagram, putem înțelege că Ana își dorește să ajungă să aibă un trup de felină până la vară.

„Ziua 9/366. Descrierea pozei 1: după sală, înot și saună. Azi mă uitam în jur pe la toate clasele de activități: zumba, cycling și altele și așteptam să văd numai mușchi și pătrățele, dar nu, 70% din cei care merg la sală sunt la fel că mine. Fac sală și apoi lucruri neortodoxe (mâncatul – n.r) acasă.  Pentru că da, în mare parte suntem ceea ce mâncăm, ei na… și ce am mâncat eu??? Pe bune? Pâine de casa cu unt (după sală – n.r)! Sănătate curate”, a spus Ana Pîrvulescu, în dreptul imaginilor postate pe contul său de Instagram.

Reacții imediate

În urma celor publicate pe contul său de Instagram, internauții au ținut morțiș să o felicite pentru decizia pe care a luat-o încă de la începutul anului.

„Eu de aceea mă duc la sală, să fiu fericită și relaxată”, „Ești cea mai tare”, „Ești adorabilă”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Ana le-a primit din partea prietenilor virtuali.

Click! spune

În urmă cu un an și jumătate, Ana Pîrvulescu, trecerea printr-o transformare bună în ceea ce privește fizicul său iar noi, atunci, i-am aflat secretul.

„Am ținut post intermitent. Adică mâncam între ora 1-19, fără dulciuri, sucuri și pâine. După 19, până a doua zi, la 13, doar ceai sau apă. Și am slăbit în două săptămâni vreo cinci kilograme. Merg la pilates de trei ori pe săptămână”, ne spunea Ana Pîrvulescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net