Sora lui Florin Busuioc, primele declarații despre starea actorului: ”O rugăciune i-ar prinde bine”

Ultima actualizare:

    Florin Busuioc şi sora lui, Raluca Iorgafoto: arhiva personala
Florin Busuioc şi sora lui, Raluca Iorgafoto: arhiva personala

Vestea că celebrul prezentator de la Pro TV are probleme grave de sănătate a picat ca un trasnet. Fanii, colegii, dar mai ales cei din familie sunt extrem de afectați și se roagă pentru sănătatea actorului. Sora lui Florin Busuioc, Raluca Iorga, a făcut ieri o postare emoţionantă pe Facebook.

De ieri după amiază, Florin Busuioc (56 de ani) se află la Spitalul Fundeni,  Institutul CC Iliescu, din Capitală, după ce un elicopter SMURD l-a transportat de la spitalul din Craiova, acolo unde medicii l-au operat și i-au montat un stent la inimă, după infarctul miocardic suferit pe 6 noiembrie. Ieri, familia a făcut şi primele declarații. Mai întâi, Florin Jr (27 de ani), fiul din prima căsnicie, care și-a exprimat regretul și dorința de a-și vedea din nou tatăl pe picioare, apoi sora actorului. Raluca Iorga a oferit public o declaraţie privind starea de sănătatea a fratelui său, după intervenţia suferită.

Cei doi au o relaţie foarte apropiată
Cei doi au o relaţie foarte apropiată

Aceasta a precizat, printr-un mesaj pe Facebook, că Busu are parte de toată îngrijirea medicală de care are nevoie, dar că starea lui de sănătate e în continuare îngrijorătoare: „Vă mulţumim din suflet tuturor pentru urările de bine şi sănătate adresate fratelui meu. Starea lui e stabilă deocamdată, însă lupta va fi lungă probabil. O rugăciune i-ar prinde bine. Doamne ajută!”, a scris femeia, care este profesoară de limba franceză.

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net