Sora lui Pepe îl critică dur pe artist: «Cred că în toată viața ne-am văzut de vreo 6 ori»

image
Pepe, alături de sora lui vitregă, RebeccaFoto: Arhivă personală

După ce a anunțat divorțul de actuala lui parteneră, Raluca Pastramă, se pare că problemele din familie continuă să apară pentru Pepe. Sora artistului a vorbit despre relația pe care o are cu acesta, dezvăluind detalii din viața privată a cântărețului.

Sora lui Pepe, Rebecca, îl acuză pe acesta că nu  a ajutat-o niciodată cu nimic și pune relația distantă pe care o au pe seama cântărețului. Tânăra a oferit detalii neștiute până acum despre familia artistului. 

Aceasta susține că și-ar fi dorit să fie apropiată de Pepe, mai ales că și ea își dorește o carieră muzicală, în legătură cu care Pepe nu ar fi ajutat-o sau încurajat-o niciodată.

Sora lui Pepe susține că artistul nu dorește niciun fel de apropiere cu aceasta

„Nu am o relație atât de apropiată cu Pepe. Cred că în toată viața ne-am văzut de vreo 6 ori. Ultima dată când ne-am văzut a fost în momentul în care tata a fost operat. Asta se întâmpla în urmă cu doi sau trei ani. Tatăl meu vrea ca eu cu frații mei să fim foarte apropiați, dar ei țin distanța față de mine. Eu încerc, dar dacă văd că sunt refuzată și  nu am cum să insist atât de mult” , a povestit sora artistului, pentru Cancan.ro.

„Pepe nu m-a ajutat niciodată și există și conversații în care eu îi trimit cover-urile mele și el nu-mi răspunde la telefon. O singură dată mi-a răspuns, acum doi ani, când i-am trimis un cover și mi-a zis „E mai ok!”. 

Dar, nu mi-a dat aripi și nici nu m-a încurajat în vreun fel. Eu am așteptat întotdeauna o părere din partea lui.  Sunt dezamăgită pentru că aș fi vrut să am parte de încurajare măcar din partea familiei, dar nu o am din partea lui.

Eu cred că el a înțeles că vreau să mă ridic pe numele lui, dar eu nu vreau asta.  Faptul că are barul acela pe care-l face online … a chemat multe alte fete, iar eu nici măcar nu știu cum arată barul acela online. Mi-aș fi dorit să cânt lângă el, dar nu se poate”, a mai adăugat aceasta.

Chiar dacă Pepe și Rebecca nu au o relație bună, tatăl lor încearcă să-i facă să se apropie. Și tot el este cel care-i mai spune fetei ce se mai întâmplă în viața artistului.

„Nu am fost niciodată pusă la curent cu ce se întâmplă în viața lor. Știu că s-au despărțit, asta e sigur.  Dar, mai mult de atât chiar nu știu. Nu știu de când durează problemele între ei. Tata mi-a spus că Pepe n-are niciun fel de vină în ceea ce s-a întâmplat între ei doi. Tatăl meu este neutru în situația asta”, a declarat Rebecca.

Cine e Rebecca, sora mai mică a lui Pepe

Ion Pascu, cunoscut în lumea mondenă ca Ion Talent, tatăl lui Pepe, a vorbit vorbit în urmă cu câțiva ani despre copiii săi. Acesta a recunoscut că Pepe mai are 6 fraţi, dintre care trei vitregi. Rebecca, cea mai mică fată a lui Ion Talent îi calcă pe urme fratelui său vitreg, având un simţ artistic foarte dezvoltat.

„Eu nu am nici 4 şi nici 5 copii, ci 7. Nu mi-am ascuns viaţa sau copiii. I-am făcut pentru că mi i-am dorit şi îi iubesc pe toţi la fel de mult. Cu Tatiana mea am patru copii pe care îi cunoaşteţi mai bine. Mai am o fată de 42 de ani, Roberta Pascu şi un băiat de 40 de ani, Cotizo Pascu. Şi, în sfârşit, acest copil, Rebecca. Tatiana mea ştie tot şi nu m-am ascuns niciodată de ea. Mi-a plăcut viaţa şi dacă ar fi să mă reîntrupez, aş face acelaşi lucru”, declara acesta. 

image png
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
trans bhutan cnn
12 linda evangelista main jpg jpeg
foto 1   Cristina Spatar JPG
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
gabi badalau restaurant jpg
BeFunky collage (42) jpg
image png
278537985 466770881908509 7030144293581689858 n jpg
4 catalin botezatu despre tatal lui la cina cu adi hadean si ionela nastase jpg jpeg
image png