Sora secretă a lui Pepe a împlinit 18 ani. Cine e Rebecca Pascu și ce cadou scump a primit de la bunica ei

Ultima actualizare:

    Pepe este una dintre vedetele de top ale Antenei 1
Pepe este una dintre vedetele de top ale Antenei 1

Puțini știu că celebru artist Pepe, alias Ionuț Pascu, mai are o soră vitregă. Se numește Rebecca Pascu și provine dintr-o relație secretă a tatălui său, Ion Pascu, cunoscut în lumea mondenă ca Ion Talent. Acesta are, în total, 7 copii.

Tatăl lui Pepe a vorbit, în urmă cu câțiva ani, despre copiii săi. Acesta a recunoscut că Pepe mai are 6 fraţi, dintre care trei vitregi. Rebecca, cea mai mică fată a lui Ion Talent, îi calcă pe urme fratelui său vitreg, având un simţ artistic foarte dezvoltat.„Eu nu am nici 4 şi nici 5 copii, ci 7. Nu mi-am ascuns viaţa sau copiii. I-am făcut pentru că mi i-am dorit şi îi iubesc pe toţi la fel de mult. Cu Tatiana mea (n.r. soția) am patru copii, pe care îi cunoaşteţi mai bine. Mai am o fată de 42 de ani, Roberta Pascu, şi un băiat de 40 de ani, Cotizo Pascu. Şi, în sfârşit, acest copil, Rebecca. Tatiana mea ştie tot şi nu m-am ascuns niciodată de ea. Mi-a plăcut viaţa şi dacă ar fi să mă reîntrupez, aş face acelaşi lucru”, declara acesta.


    Rebecca Pascu a împlinit 18 anifoto: Instagram
Rebecca Pascu a împlinit 18 anifoto: Instagram

Rebeka, sora lui Pepe, a împlinit 18 ani

Iată că mezina a devenit majoră. Rebecca a împlinit de curând 18 ani și a avut o petrecere pe cinste, unde a primit doar cadouri scumpe din partea familiei și prietenilor. Sora lui Pepe a primit și un cadou special la care nu se aștepta: o mașină de la bunica sa. Acum se pregătește pentru a lua carnetul de șofer și a conduce mașina. "Toate cadourile au fost frumoase, fiecare în parte. Am primit de toate, și o mașinuță de la mamaie. Ea a pus acolo strop cu strop să-mi facă ceva frumos de ziua mea. Chiar apreciez fiecare gest din partea familiei mele. Acum urmează să dau sala”, a mărturisit Rebecca Pascu pentru Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

Citește și:

Reacţia lui Pepe, după ce tatăl său, Ion Talent, a dezvăluit că are copii în afara căsătoriei

EXCLUSIV Pepe și noua iubită arată deja ca o familie. Artistului îi merge de minune: are o relație stabilă cu Yasmine, dar și o mașină de fițe

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net