Sora secretă a lui Pepe a împlinit 18 ani. Cine e Rebecca Pascu și ce cadou scump a primit de la bunica ei

3 decembrie 2021
article img
Pepe este una dintre vedetele de top ale Antenei 1

Puțini știu că celebru artist Pepe, alias Ionuț Pascu, mai are o soră vitregă. Se numește Rebecca Pascu și provine dintr-o relație secretă a tatălui său, Ion Pascu, cunoscut în lumea mondenă ca Ion Talent. Acesta are, în total, 7 copii.

Tatăl lui Pepe a vorbit, în urmă cu câțiva ani, despre copiii săi. Acesta a recunoscut că Pepe mai are 6 fraţi, dintre care trei vitregi. Rebecca, cea mai mică fată a lui Ion Talent, îi calcă pe urme fratelui său vitreg, având un simţ artistic foarte dezvoltat.„Eu nu am nici 4 şi nici 5 copii, ci 7. Nu mi-am ascuns viaţa sau copiii. I-am făcut pentru că mi i-am dorit şi îi iubesc pe toţi la fel de mult. Cu Tatiana mea (n.r. soția) am patru copii, pe care îi cunoaşteţi mai bine. Mai am o fată de 42 de ani, Roberta Pascu, şi un băiat de 40 de ani, Cotizo Pascu. Şi, în sfârşit, acest copil, Rebecca. Tatiana mea ştie tot şi nu m-am ascuns niciodată de ea. Mi-a plăcut viaţa şi dacă ar fi să mă reîntrupez, aş face acelaşi lucru”, declara acesta.

article img
Rebecca Pascu a împlinit 18 anifoto: Instagram

Rebeka, sora lui Pepe, a împlinit 18 ani

Iată că mezina a devenit majoră. Rebecca a împlinit de curând 18 ani și a avut o petrecere pe cinste, unde a primit doar cadouri scumpe din partea familiei și prietenilor. Sora lui Pepe a primit și un cadou special la care nu se aștepta: o mașină de la bunica sa. Acum se pregătește pentru a lua carnetul de șofer și a conduce mașina. "Toate cadourile au fost frumoase, fiecare în parte. Am primit de toate, și o mașinuță de la mamaie. Ea a pus acolo strop cu strop să-mi facă ceva frumos de ziua mea. Chiar apreciez fiecare gest din partea familiei mele. Acum urmează să dau sala”, a mărturisit Rebecca Pascu pentru Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

Citește și:

Reacţia lui Pepe, după ce tatăl său, Ion Talent, a dezvăluit că are copii în afara căsătoriei

EXCLUSIV Pepe și noua iubită arată deja ca o familie. Artistului îi merge de minune: are o relație stabilă cu Yasmine, dar și o mașină de fițe