Sorana trage si acum după „Ultimul trib”. Ce probleme de sănătate are solista


    Sorana urlă ca din gură de şarpe în timp ce doctorii îi bandajează mâna rănită
Sorana urlă ca din gură de şarpe în timp ce doctorii îi bandajează mâna rănită

Fosta solistă de la ASIA, Sorana Darclee Mohamad, a început anul într-o notă optimistă, cu gândul la afacerile pe care le are, la proiecte muzicale şi de televiziune, şi cu multă dragoste din partea iubitului ei. Cu sănătatea nu stă prea bine Sorana, ne-a povestit, în exclusivitate, despre problemele cu care s-a întors din Madagascar, de la „Ultimul trib”, reality-show-ul difuzat de Antena 1 vineri, de la ora 22.30.

Sâmbătă, 2 februarie, fosta solistă de la ASIA a fost prezentă la deschiderea hotelului-restaurant al lui Dima Trofim, fostul ei coleg de suferinţă din reality-showul „Ultimul trib”. „Şi eu am restaurantul «Casa cu Nuci», foarte aproape de locul acesta, dar nu ne considerăm rivali. Ne-am împrietenit în Madagascar şi suntem ca fraţii”, ne-a spus Sorana (35 de ani). Şi tot ea ne-a făcut bilanțul anului 218.

„A fost un an foarte bun. La sfârşitul fiecarui an stau şi cântăresc ce a fost bun şi ce a fost rău. Mi-aş dori şi ca anul acesta să fie la fel de bun ca 2018. Iubitul meu mi-a spus aşa şi mare dreptate avea: «atunci când spun că nu mai pot, eu tot mai pot». Sunt limite pe care mi le depăşesc destul de ușor. Am descoperit că sunt îndrăgostită de viaţa mea şi de prietenii pe care îi am. Voi continua să cânt, am lăsat-o mai moale anul trecut. Dar pot să spun că m-am ocupat de pictură şi de tricourile mele cu mesaje. Acum caut spaţiu pentru atelierul de pictură şi mi-ar trebui o garsonieră goală, nu am nevoie de mobilă”, ne-a spus Sorana!

Dima Trofim, Sorana ;i Cosmin, iubitul ei
Dima Trofim, Sorana ;i Cosmin, iubitul ei

Cu ce probleme a rămas Sorana din Madagascar?

În 2016 a mers în Cipru, la filmările pentru “Ferma Vedetelor”, de la Pro Tv, iar anul trecut în Madagascar, pentru “Ultimul trib”, de la Antena 1. Din  ambele proiecte s-a întors cu probleme de sănătate. “Am probleme la umăr şi la genunchi. Am suferit în urmă cu nişte ani o intervenţie la nivelul articulaţiilor, la nivelul umerilor. Am fost extrem de panicată că pot apărea din nou problemele în Madagascar. Și a apărut o problemă cu un nerv care se inflamează foarte repete. Am fost la kinetoterapie şi am aflat că nervii se inflamează foarte tare şi produc dureri îngrozitoare. Tot apar durerile şi, chiar dacă iei tratement, nu-ţi trece. Problemele cu piciorul au reapărut când m-am întors din Madagascar. Fac multă sală şi, din cauza problemelor, nu puteam să merg, mi-a luat câteva luni bune să-mi revin după Madagascar. O să mă mai pun în situaţii de genul acesta, în care te poţi cunoaşte mai bine, îmi place să ies din zona mea de confort”, ne-a mai spus Sorana.


    Dima Trofim, Sorana ;i Cosmin, iubitul eifoto: Antena 1
Dima Trofim, Sorana ;i Cosmin, iubitul eifoto: Antena 1

Am vrut să ştim dacă se va întâmpla un eveniment special la împlinirea a 20 de ani de la înființarea trupei ASIA, dar și dacă Sorana are planuri de măritiș cu iubitul ei, Cosmin. “La 20 de ani de ASIA nu se va întâmpla nimic. Deşi vorbesc cu fetele pe un grup, nu ne-am putut pune de acord asupra unui format şi a unei perioade. Am vrut să facem un concert mare, dar e greu.  Cât despre căsătorie, suntem de un an împreună, locuim împreună, suntem şi mai îndrăgostiţi şi mai atenţi unul cu celălalt”, ne-a mai spus Sorana.

manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire
Ivana Knoll FOTO Instagram png
pele gettyimages 841963610 jpeg
Zile libere legale în 2023
Anamaria Prodan
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
camasialtita
nava de croaziera Viking Polaris Foto AFP jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg