Sore a făcut chef cu muzică lăutărească la botezul fetiței

Ultima actualizare:

    Nășica Alina Eremia este  topită după fina ei, Erin
Nășica Alina Eremia este topită după fina ei, Erin

Micuţa Erin, în vârstă de patru luni, fetiţa cuplului Sore şi Mircea Julean, a fost îmbrăcată ca o prinţesă sâmbătă, la botezul desfăşurat la Biserica Icoanei din Capitală. Petrecerea, din Clubul El Capitan, s-a încheiat abia duminică dimineaţă, odată cu cântatul cocoşilor.

Sore e topită după micuţa ei prinţesă, aşa că a pregătit creştinarea cu mult timp înainte. Nu şi-a dorit un eveniment cu tămbălău, şi a invitat doar membrii familiei şi câţiva prieteni de suflet. Deşi a avut mari emoţii la biserică, iată că  Erin nu a plâns, aşa cum fac toţi bebeluşii, dimpotrivă, a stat cuminte în braţele celor trei naşi, care au răsfăţat-o pe rând: Alina Eremia, fosta colegă a lui Sore din “Lala Band”, Roxana, prietena din copilărie a mămicii, şi Dragoş, prieten cu Mircea Julean, tatăl micuţei.

Sore (stânga), alături de buna ei  prietenă, Alina Eremia, cu  care acum s-a și înrudit
Sore (stânga), alături de buna ei prietenă, Alina Eremia, cu care acum s-a și înrudit

După slujba de creştinare, invitaţii au fost aşteptaţi cu bucate şi cu muzică de petrecere la  un club de fiţe, unde recitalul Vioricăi de la Clejani a încins atmosfera. Printre invitaţi s-au mai numărat Ana Baniciu, Bubu Cernea şi Dima Trofim, dar şi câţiva colegi de la Hahaha Production. Sore şi iubitul ei, avocat de profesie, şi-au îmbiat invitaţii cu un meniu exotic, cu salate de tot felul, dar şi cu berbecuţi la proţap şi raţă cu piure şi trufe.

Sore şi Mircea Julean se iubesc de doi ani, iar recent el a cerut-o în căsătorie: ”Am zis DA! Am zis Da unei promisiuni de suflet, unei legături puternice, unor vise comune şi unei iubiri magice. Nu vă invit să jucăm la nuntă, pentru că aşa cum am spus mereu, nu fac lucrurile ca la carte. Va mai dura până la petrecerea de trei zile şi trei nopţi”, ne-a spus cântăreaţa.  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net