Sore, răsfăţată de iubit la munte

8 noiembrie 2015
image
sore va avea o fetiţă

Solista a anunţat în urmă cu două săptămâni că este însărcinată şi a evitat să publice fotografii cu iubitul pe conturile sale de socializare. Iată cp acum a făcut acest lucru şi a postat chiar o imagine care spune cât de fericită şi iubită este solista

Sore (26 de ani) a anunţat că va naşte anul viitor o fetiţă, tatăl fiind avocatul Mircea Julean, cu care interpreta are o relaţie de aproape doi ani. Deşi are o activitate intensă în continuare, în muzică şi televiziune, căci prezintă la Pro TV showul „Vorbeşte lumea”, Sore nu şi-a neglijat nici viaţa particulară. Locuieşte cu Mircea şi împreună petrec mult timp.

image
sore va avea o fetiţăSore va deveni mamă de fată anul viitor

Duminică (8 octombrie) Sore a postat pe o reţea de socializare o fotografie cu ei doi, de la munte. El o ţine protector în braţe şi solista a postat şi un text drăguţ, versuri din propria piesă „Când vremera e rea” : „Chiar dacă vremea e rea, braţele tale îmi vor fi casă”. Solista ne-a mai mărtuisit că până va naşte va mai lansa o piesă şi în acelaşi timp se va ocupa şi de emisiunea de la Pro TV.    

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
anca turcasiu jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
dorian popa cu un pahar de sampanie in mana jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
Dana Rogoz fiica jpg
BeFunky collage (22) jpg
1 julia fox jpg jpeg
bobonete jpg
3madonna png