Soția lui Ilie Năstase confirmă divorțul: "E decizia mea. Aș minți să spun că există iubire și respect"

image
Ilie și Ioana, în ipostaze romantice, pe vremuri

Pe 4 mai, Click! anunța, în exclusivitate, divorțul dintre Ioana și Ilie Năstase, după doar un an de căsnicie. Informația a fost confirmată ulterior, sută la sută, la emisiunea "Showbiz report", prezentată de Majda Aboulumosha și de Andrei Ștefănescu la Antena Stars. Iată ce spune Ioana Simion despre despărțirea de fostul mare tenisman:

Ioana (44 de ani) și Ilie Năastase (73 de ani) s-au căsătorit civil pe 25 aprilie 2019, iar anul acesta planificaseră să ajungă și în fața altarului. El are la activ cinci mariaje, ea, două: unul care a durat 20 de ani, și pe cel de un an, cu Ilie!

  • ”Atunci când doi oameni nu se mai înțeleg, e normal ca fiecare să meargă pe drumul lui. E mai bine așa. E decizia mea și consider că ne prinde bine amândurora acest divorț”, a declarat Ioana în cadrul emisiunii Showbiz Report.
  • "Ultima oară ne-am intâlnit chiar astăzi, eu am încercat să discut, dar am stat de vorbă o oră cu pereții. Apoi soțul meu și-a pus ochelarii și mi-a zis să închid ușa. Deși, mi-aș fi dorit să comunice, să îmi dea un răspuns, nu a făcut-o. Din punctul meu de vedere, într-o relație când nu mai există comunicare, încerci, dar dacă nu se poate, asta e. Poate și trecutul lui e de vină. Are mici traume”.
  • "Tot respectul pentru soțul meu, niciodată nu voi da din casă, voi avea numai cuvinte de laudă la adresa lui. Dar ca la fiecare, ne mai certăm, ne mai jignim. Eu consider că am fost un om corect față de el, l-am respectat foarte mult și îl voi respecta în continuare, indiferent de ce va fi, pentru că a făcut parte din viața mea”
  • ”El își dorește, dar e prea târziu acum, din punctul meu de vedere. Eu am încercat să îl fac fericit, așa cum n-a mai fost. Dar așa a fost să fie, toate au un rost în viață. Aș minți să spun că există iubire, există respect. Voi depune actele de divorț cât mai curând, deja m-am interesat”

Ilie, cinci neveste, Ioana un singur soț

Ilie Năstase are 5 copii, din 3 căsnicii. Prima mare iubire a campionului mondial a fost Dominique Grazia, un manechin din Belgia foarte apreciat în acele timpuri, iar cu aceasta are o fiică Nathalie (43 de ani). În 1980 a divorțat de ea și și-a refăcut viaţa cu fotomodelul american Alexandra King, alături de care a înfiat un băiat, Nicholas (32 de ani) şi o fată, Charlotte (29 de ani). Mariajul nu a mers, au divorțat, apoi s-a căsătorit cu Amalia Teodosescu până în 2010, din mariajul lor rezultând două fete: Alessia (16 ani) şi Emma (13 ani). 

După Amalia a urmat Brigitte Sfăt, însă și de aceasta Ilie a divorțat, după doar cinci ani de mariaj și opt de relație. Ioana Simion este a cincea sa soție. Bruneta, originară din Constanța, a fost și ea căsătorită timp de 20 de ani, iar din mariajul care s-a terminat în urmă cu patru ani, are un băiat.

Citește și:

EXCLUSIV! Ioana și Ilie Năstase divorțează. Femeia nu mai poate suporta violența verbală

Totul despre nunta lui Ilie Năstase. Iubita tinerică a devenit bunică la 43 de ani

BeFunky collage (6) jpg
gyuri pascu si daniela marin
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
vladimir putin si bomba nucleara
poster TeamBuilding
Romania Bosnia Hertegovina FOTO EPA EFE jpg
explozie nucleara shutter
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg