Soţia lui Kamara a recunoscut că are silicoane


    Kamara şi soţia lui, OanaFoto: Arhivă personală
Kamara şi soţia lui, OanaFoto: Arhivă personală

Mama natură nu a fost foarte generoasă cu Oana, soţia lui Kamara, în zona bustului, însă focoasa brunetă a rezolvat problema chirurgical. partenera de viaţă a artistului a recunoscut că a apelat la medicul estetician pentru a avea bustul generos pe care îl afişează astăzi.

Toată lumea a remarcat că Oana, soţia lui Kamara, este o femeie frumoasă şi dotată, însă nimeni nu s-a gândit prea mult dacă are operaţii estetice sau nu. Întrebată dacă şi-a făcut modificări în zona bustului, bruneta care de curând s-a lansat şi ea în muzică, a recunoscut că a trecut pragul medicului estetician. "Nu este nicio noutate. Am făcut această operaţie în urmă cu trei ani", a declarat Oana pentru Click!

Aşa arăta soţia artistului înainte să treacă pe la bisturiu
Aşa arăta soţia artistului înainte să treacă pe la bisturiu

Oana şi Kamara sunt părinţii unui băieţel superb, iar de curând bruneta a debutat şi ea în industria muzicii, Alături de Alessia, Oana formează trupa Kimale şi cântă piesa "Ya Libliu Tebya".

"Acest proiect, alături de Alessia, a venit ca o dorinţă de a aduce un suflu nou, inspirat şi matur. Numele trupei noastre “Kimale” s-a născut din numele meu de scenă, Kim, şi cel al Alessiei. Ideea îi aparţine managerului nostru, Marius China. El a avut iniţiativa de a lansa un proiect de două fete, care să vină cu o energie aparte pe scena românească şi nu numai”, declarat frumoasa nevastă a lui Kamara. 

cub lia bugnar png
horoscop jpg
george burcea lurch jpg
cub andrele png
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
cub camelia șucu (1) png
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
cub andrele png
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png