Soția lui Mihai Morar radiază de fericire de când este însărcinată! Cum a surprins-o prezentatorul TV

Ultima actualizare:
Gabriela Morar, cu burtica de gravidă la înaintare și cu zâmbetul până la urechi
Gabriela Morar, cu burtica de gravidă la înaintare și cu zâmbetul până la urechi

Încă de când Mihai Morar a anunțat că va fi tătic pentru a treia oară, în familia lui toată lumea este numai un zâmbet, implicit viitoarea mămică, ce pare că trăiește unul dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale.

Gabriela Morar se află în al doilea trimestru de sarcină și urmează să aducă pe lume al treilea copil al cuplului în această vară, iar până atunci, fericitul tătic nu mai știe cum să își răsfețe soția și cum să o facă pe aceasta să nu se oprească din zâmbit. 

Lucru care îi și iese! Mihai Morar este un bărbat împlinit, atât pe plan profesional cât și personal, și acest lucru se poate observa și în fericirea partenerei de lângă el. Prezentatorul TV și-a surprins soția într-o fotografie în care aceasta avea zâmbetul până la urechi, mândrindu-se cu burtica ei de gravidă. „Mama «la copiii mei». Acum, doi. Imediat, trei”, a scris Morar, într-o notă amuzantă, pe rețelele de socializare. 

Toată familia prezentă la ecografia bebelușului!
Toată familia prezentă la ecografia bebelușului!

Cum se pregăteşte Mihai Morar pentru venirea pe lume a celui de-al treilea copil

Având în vedere circumstanțele, în familia Morar pregătirile sunt în toi! Ediţia de vineri seară, 10 mai, a emisiunii „Răi Da' Buni” a început într-un mod neobişnuit şi amuzant. Mihai Morar și-a dorit să măsoare canapeaua din platou, dat fiind faptul că i se măreşte familia şi şi-ar dori să mai cumpere mobilă pentru locuinţa sa. „Am probleme acasă, mi se măreşte familia şi vreau să-mi mai iau nişte mobilă în casă. Trebuie să mă duc la magazinele astea de bricolaj, de mobilier”, a spus Mihai Morar la momentul respectiv. 


    Toată familia prezentă la ecografia bebelușului! Foto Instagram
Toată familia prezentă la ecografia bebelușului! Foto Instagram

Mihai Morar, tată de fată pentru a treia oară

Chiar dacă toată lumea i-a spus că sigur acum va face un băieţel, Mihai Morar a precizat că destinul lui este să facă fete, astfel că fiicele lui vor avea o surioară. Prezentatorul TV abia așteaptă să își strângă și cea de-a treia fetiță în brațe și să o vadă jucându-se cu surorile ei mai mari, Mara și Cezara. „Odată ce am anunţat că este soţia însărcinată toată lumea mi-a zis hai că o să te ajute Dumnezeu şi o să ai şi tu băiat. Eu cred că mă ajută oricum Dumnezeu şi cred că el are probleme mult mai importante decât să stabilească sexul copilui. Bărbatul stabileşte sexul copului, nu Dumnezeu. Mi-am dat seama la ecografie că destinul meu este să fac fete, deci o să mai am o fetiţă”, a spus Mihai Morar, emoționat. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net