Soția lui NOSFE, dărâmată de durere: «Îmi este dor de el în fiecare zi, la fiecare respirație!»

#Exclusiv Click!

Sufletul Mădălinei Crețan (36 de ani) este rupt în bucăți de când a murit NOSFE, soțul ei, cel despre care a spus mereu că este „jumătatea ei mai bună”. Femeia încearcă din toate puterile să nu-și arate frământările lăuntrice pe care le are în fața fiicei sale, deoarece își dorește ca cea mică să vadă cât de puternică este mama sa și să înțeleagă astfel că viața trebuie să meargă înainte.

Vestea că NOSFE, unul dintre cei mai iubiți rapperi din România, a murit anul trecut, la 17 octombrie, în urma unui infarct miocardic, la doar 37 de ani, a șocat pe toată lumea. Durerea a fost atât de mare pentru soția lui, Mădălina, și pentru fiica lor, încât suferința se resimte încă puternic. Cea mică nu înțelege nici acum de ce tatăl său nu mai vine acasă...

„Îmi este dor de el în fiecare zi, la fiecare respirație. Nu cred că asta se va schimba foarte curând sau vreodată. Știu că voi învăța doar să trăiesc așa, cu dorul, și, în același timp, știu și că trebuie să fiu bine, pentru că suferința mea nu poate fi pusă nici o secundă mai presus de fericirea fetiței noastre. Iar în momentul de față fericirea fetiței noastre depinde de fericirea mea și îmi doresc din tot sufletul să fiu o mamă responsabilă”, a declarat Mădălina Crețan, în exclusivitate pentru Click!

Soția lui NOSFE, despre amintirile de neuitat

Pentru că astăzi este Ziua Îndrăgostiților, când multe cupluri și familii sărbătoresc iubirea, soția regretatului NOSFE ne-a mărturisit că se hrănește din amintirile frumoase pe care le-a construit împreună cu bărbatul pe care l-a considerat jumătatea sa.

„Valentine’s Day și orice altă zi specială pentru societate, pentru noi a fost mereu ca orice altă zi. Nu le-am tratat niciodată neapărat altfel decât pe toate celelalte. Ce vreau să spun de fapt este că noi nu am avut nevoie de zile speciale să ne arătăm sentimentele unul față de celălalt, respectul și recunoștința pentru ceea ce am fost binecuvântați să trăim. Nu am așteptat niciodată unul de la celălat cadouri, rezervări la restaurante scumpe, vacanțe”, a declarat Mădălina, în exclusivitate pentru Click!

NOSFE, lansare postmortem: «Nemuritori», un duet cu Liviu Teodorescu 

„Ne-am dorit doar să fim împreună să facem orice. Să mâncăm acasă, să ne uităm la un film, să ne privim, să ne îmbrățișăm, să ne facem să râdem și să ne motivăm pentru ziua respectivă. Astăzi, de Ziua Îndrăgostiților, voi munci și îmi voi face cadou lansarea piesei «Nemuritori», pe care soțul meu a scris-o pentru mine și a înregistrat-o cu gândul la noi. Dacă îmi doresc neapărat, o pot considera cadoul lui pentru mine pentru Ziua Îndrăgostiților”, a mai spus ea.

„Poate îmi voi cumpăra și un buchet de flori, dacă voi avea timp. Dar cred că cel mai mult îmi doresc ca piesa aceasta să ajungă la cât mai mulți oameni, oameni care iubesc și care își arată asta ori de câte ori simt să o facă. Și, mai mult, la oameni care din n motive aleg să țină sentimentele frumoase pentru ei, în speranța că povestea noastră împreună cu această piesă îi va motiva să creadă că sufletele-pereche există și că mai bine spui acum un «Te iubesc», decât un îmi pare rău că nu am făcut-o», când e deja prea târziu, a mai spus Mădălina Crețan.

NOSFE, răpus de un infarct. I s-a făcut rău după cu concert

Darius Vlad Crețan, alias NOSFE, s-a născut la 24 martie 1985, la Galați. Anul trecut, în noaptea dinspre 16 spre 17 octombrie, a susținut un concert la Romaero, în București, unde a concertat împreună cu trupa SATRA BENZ, al cărei solist era. La spectacol a fost într-o formă de zile mari, așa cum povestește și cea care i-a fost soție, însă, mai târziu i s-ar fi făcut rău și, după ce a ajuns acasă, a murit, în urma unui infarct.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net