Soția lui Serghei Mizil, pasionată de paranormal: ”Am auzit voci”

Ultima actualizare:

    Sotia lui Serghei Mizil, Cora, a avut parte de experiente paranormalefoto: Facebook
Sotia lui Serghei Mizil, Cora, a avut parte de experiente paranormalefoto: Facebook

Soția lui Serghei Mizil, Cora, este pasionată de paranormal și, susține ea, chiar a trecut printr-o serie de experiențe care pot fi încadrate în această sferă, ea având, la un moment dat, o trăire extrasenzorială chiar într-un magazin.

"Am simțit mereu energii, dar nu m-a preocupat. La un moment dat, m-am dus la un supermarket și am stat ceva , pentru că la un moment dat am intrat într-o stare și am auzit voci, n-am găsit explicații. Bineînțeles că primele lucruri la care m-am gândit a fost că aveam o variație hormonală. A fost un mesaj clar, am simțit mesajul de la cap până la inimă, mi s-a făcut pielea de găină. Am impresia că trebuia de mult să mă apuc de treaba asta. Mai întâi am încercat să neg, pentru că nu înțelegeam. După câteva ore mi-am dat seama că nu e asta soluția, nu poți să fugi din fața propriei tale ființe. Nimeni nu m-a liniștit, s-a legat cumva cu alte semne.", a povestit Cora Niculescu Mizil la Antena 1.

Mai mult decât atât, soția lui Serghei Mizil susține că și coțul ei experimentează asemenea fenomene, dar le neagă, preferând să spună că nu s-au petrecut niciodată. "Eu am început să mă documentez, să caut explicații, mi se părea că sistemul meu de noțiuni nu era concret. Nu știam ce se întâmplă, apoi m-am dus la diverse persoane să-mi prezinte anumite teorii. E clar că lucrurile se întâmplă pe baza logicii și cumva trebuia să ajung să înțeleg măcar un fir din toată chestia asta. Nu i-am spus lui Serghei, el are experiențe, dar le neagă. Acord consiliere de două ori pe săptămână în acest sens" , a mai spus Cora Niculescu Mizil, explicând că susține și ședințe de spiritism.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net