Soția lui Ștefan Stan a născut. Mesaj emoționant de pe patul de spital

Ultima actualizare:

Bucurie mare în familia lui Ștefan Stan! Fostul câștigător al emisiunii "Vocea României" a devenit tată pentru a doua oară. Soția lui, Simona, se simte bine după naștere și a publicat un mesaj emoționant.

Ștefan, Simona și fiica lor cea mare, Elif. Foto: Instagram
Ștefan, Simona și fiica lor cea mare, Elif. Foto: Instagram

"A fost o zi cu multă încărcătură emoțională, deoarece este prima noapte într-un an și 2 luni când Elif nu doarme cu mine și bineînțeles emoțiile de dinaintea nașterii. Sunt cea mai fericită, nemachiată și cu cearcăne, dar cu zâmbetul pe buze și cu inima plină că am devenit mamă pentru a doua oară. Sunt sentimente pe care nu le pot descrie, nu știu cum să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce îmi oferă! Vă mulțumesc pentru mesajele primite", a scris sâmbătă Simona, pe Instagram, direct din maternitate.     

Simona, soția lui Ștefan Stan, mesaj de pe patul de spital. Foto: Instagram
Simona, soția lui Ștefan Stan, mesaj de pe patul de spital. Foto: Instagram

Soția lui Ștefan Stan radiază de fericire și are în ochi bucuria de a fi mamă din nou. Parcă este și mai frumoasă ca niciodată, chiar dacă ea s-a scuzat că s-a fotografiat fără machiaj, direct de pe patul de spital. 

Simona și Ștefan mai au acasă o mândrețe de fată, cu un nume special, Elif Mihaela. Micuța a venit pe lume în noiembrie 2020, iar în luna mai a anunlui trecut a avut parte de un botez ca în povești.

Ștefan și Simona mai au o fetiță, pe Elif Mihaela

Ștefan Stan, câștigătorul primului sezon „Vocea României” (PRO TV), s-a căsătorit cu Simona în noiembrie 2019, după o relație de patru ani. Cei doi au făcut doar cununia civilă, la trei săptămâni de la moartea mamei artistului, nunta fiind de ceva vreme pe agenda familiei lor.

Ștefan Stan a fost copleșit de emoții când a devenit tătic pentru prima oară. El a declarat că o lua în berațe, cu mari emoții, pe micuța Elif. "Mi-era frică să nu o sparg, trei zile nu am pus mâna pe ea. E ciudat că are ochii foarte deschiși la culoare. Nu am schimbat scutece până acum", a povestit el, în emisiunea lui Teo Trandafir.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net