Soţia sexy a ministrului Laufer, de nerecunoscut din cauza operaţiilor estetice

simeon stalpnicul png
Alina şi Ilan Laufer s-au căsătorit în 2013foto: arhivă personală

Afacerista Alina Laufer, fosta soţie a lui George, a băgat aproape 20.000 de euro în corpul ei şi nu se opreşte aici. Nu mai arată deloc ca pe vremuri

A divorţat în 2012 de solistul George Papagheorghe, iar acum este actuala soţie a celui mai bogat secretar de stat din Guvernul Grindeanu, Ilan Laufer (n.r. secretar de stat în Ministerul Mediului de Afaceri). Alina Laufer (33 de ani) este de departe cea mai “tunată” vedetă de la noi dar, spre deosebire de alte domnişoare, ea îşi asumă fiecare tăietură de bisturiu. Cu greu mai găseşti o zonă pe corpul Alinei care să nu fie atinsă de chirurgul estetician.

simeon stalpnicul png
Aşa arăta Alina în timpul mariajului cu George. Acum e total schimbată

Vedeta a suportat cu stoicism durerile şi a investit bani grei în corpul ei, aproximativ 20.000 de euro, dar rezultatele sunt de revistă. În primăvara lui 2015, tânăra afaceristă şi-a operat nasul, şi-a făcut un lifting în zona de jos a feţei, pielea de pe gât fiind acum mult mai întinsă, dar şi liposucţii la coapse şi abdomen. Grăsimea extrasă din aceste zone i-a fost apoi injectată în fese, Alina ieşind din sala de operaţie a medicului Călin Doboş cu un fund bombat, de braziliancă.

simeon stalpnicul png
Alina Laufer şi-a înjectat în fese grăsime proprie

Dar asta nu e tot: blondina are silicoane şi injecţii cu acid hialuronic în faţă şi în buze. Din păcate, Alina s-a transformat atât de mult, încât ar trebui să-şi schimbe şi poza din buletin. Pomeţii sunt mai proeminenţi, buzele mai pline, pielea feţei perfect întinsă, iar ochii mai alungiţi.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Gigi Hadid și Kanye West
grasime corporala
Angelina Jolie si Brad Pitt
carte mihai morar dan negru png
kanye west
soldati rusi
Coada la punctul de trecere Vailivka FOTO Twitter jpg
image
image
image
image
kanye west
Angelina Jolie si Brad Pitt
Radu Dumitrescu  jpg
image png
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
carte mihai morar dan negru png