Soţul Andei Adam, ridicat de procurori! S-au făcut percheziţii la locuinţa artistei

Ultima actualizare:

    Anda Adam şi Sorin s-au căsătorit anul trecut foto: Click!
Anda Adam şi Sorin s-au căsătorit anul trecut foto: Click!

Anda Adam trece prin momente de cumpănă. Procurorii DIICOT Constanţa au efectuat, miercuri dimineaţa, percheziţii la locuinţa cântăreţei. Soţul artistei, Sorin Andrei Nicolescu, a fost ridicat de procurori şi dus la audieri, la sediul DIICOT Constanţa.

Soţul Andei Adam este acuzat de fraudă cu carduri bancare. Acesta ar fi falsificat cărţi de credit, care apoi ar fi fost trimise în SUA, Mexic şi Australia. De pe aceste carduri, bărbatul a reuşit să scoată 10.000 de euro. Extragerile au avut loc între 2009 şi 2012, de la un bancomat din Constanţa.

"Pe numele Ncolescu Sorin Andrei  a fost emis mandat de aducere la sediul DIICOT ST Constanţa. El este cercetat pentru falsificarea instrumentelor de plată electronică, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi accesul, fără drept, la un sistem informatic, întrucât în perioada mai 2009 – iulie 2012, în mai multe rânduri, în baza aceleaşi rezoluţii infracţionale, a deţinut mai multe carduri contrafăcute, ai căror emitenţi legitimi erau bănci sau alte instituţii financiare din Australia, S.U.A., Mexic, în scopul punerii în circulaţie, iar în aceeaşi perioadă a încercat să retragă şi a retras sume de bani de la un ATM situat in Municipiul Constanţa,  în cuantum de circa 48.170 lei, fără consimţământul titularilor legitimi ai cardurilor bancare, modalitate prin care s-a accesat ilegal sistemul informatic mai sus menţionat, prin încălcarea măsurilor de securitate”, se arata in comunicatul DIICOT Constanta.

Sorin Andrei riscă 12 ani de închisoare 

Potrivit raportului întocmit de poliţiştii din Constanţa, în noaptea de 4 spre 5 octombrie 2012, un tânăr de 26 de ani, din Constanţa, a fost prins în flagrant în timp ce scotea bani de la un bancomat cu ajutorul unor carduri falsificate. Andrei Sorin Nicolescu, nimeni altul decât proaspătul soţ al Andei Adam, a fost depistat, la ATM-ul băncii Unicredit de un poliţist al Serviciului de Ordine Publică, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, care se afla în afara orelor de program.

"Am observat maşina tânărului parcată în faţa băncii şi, pentru că îmi era familiară figura sa, l-am urmărit. Am aşteptat să scoată banii din ATM. M-am îndreptat către el, l-am imobilizat şi am solicitat ajutorul colegilor din cadrul Secţiei 2 Poliţie Constanţa, care au ajuns în scurt timp la adresa respectivă. El a fost escortat la sediul secţiei pentru audieri”, a declarat inspectorul Constantin Popa, ofiţer specialist Poliţie Urbană în cadrul Serviciului de Ordine Publică, citat de telegrafonline.ro. În urma percheziţiei corporale, anchetatorii au descoperit asupra tânărului 1.200 de lei, 12 carduri albe care aveau scrise pe ele coduri PIN, dar şi un telefon Nokia în care erau salvate doar cu iniţiale trei numere de telefon.

Soţul Andei Adam avea dosar penal

În timpul audierilor, tânărul nu a dorit să le ofere prea multe informaţii anchetatorilor, însă le-a dat de înţeles că este doar o “săgeată”. Totodată, Nicolescu a spus că a primit cardurile şi telefonul mobil de la un individ din Arad, însă nu a oferit detalii cu privire la identitatea acestuia. Cu toate că anchetatorii aveau informaţii că în apropiere de bancomat se mai aflau două persoane, care probabil “ţineau de şase”, Nicolescu a susţinut că a fost singur. Cazul a fost preluat de ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa. Pe numele lui Andrei Sorin Nicolescu a fost întocmit dosar penal. A fost prezentat magistraţilor Tribunalului Constanţa, care au emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile. La doar zece zile de la incident, Curtea de Apel Constanţa a decis, ca Andrei Sorin Nicolescu să fie cercetat în libertate.

Soţul Andei Adam este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere în vederea punerii în circulaţie a instrumentelor de plată electronică falsificate, precum şi de retragere frauduloasă de numerar cu un instrument de plată electronică fără consimţământul titularului.Pedeapsa prevazută de lege pentru prima infracţiune este închisoarea de la 3 la 12 ani şi interzicerea unor drepturi, iar pentru cea de-a doua infracţiune este închisoarea de la 1 la 12 ani. Dosarul stufos a fost transferat la DIICOT.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
halsey par roz profimedia jpg
copii adela popescu radu valcan jpg
andreea berecleanu rochie jpg
banner Alin Oprea
Roman și Elisei PNG
Banner Dinu Maxer Miss Plajă
banner Julia Jianu png
Coca Andronescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net