Soțul Andreei Bălan, prima apariție mondenă după calvarul prin care a trecut solista

Ultima actualizare:
George Burcea s-a prezentat la Premiile GOPO 2019
George Burcea s-a prezentat la Premiile GOPO 2019

George Burcea s-a despărțit cu greu de Andreea Bălan, soția sa, și de cele două fiice ale lor, Ella Maya și Clara Maria, pentru a participa la gala Premiilor Gopo 2019. Anul acesta continuă seria decernării premiilor pentru cele mai bune roluri din lumea cinematografiei românești, iar actorii sunt nerăbdători să afle cine sunt premianții.

George Burcea, soțul Andreei Bălan, nu a putut să piardă acest eveniment, astfel că, și-a lăsat fiicele în grija soției și s-a prezentat la marele eveniment.

George a pozat alături de un alt actor celebru, în foaierul TNB, apreciatul Vlad Rădescu, cel care a jucat și în telenovela "Numai iubirea".


    George Burcea s-a prezentat la Premiile GOPO 2019Foto: Gheorghe Chelu
George Burcea s-a prezentat la Premiile GOPO 2019Foto: Gheorghe Chelu

Premiile Gopo 2019

Printre cei care vor urca pe scenă pentru a înmâna mult-râvnitele statuete Gopo, create de artistul Adrian Ilfoveanu, se regăsesc actori consacraţi precum Tora Vasilescu, Valentin Teodosiu, Emilia Popescu, Carmen Tănase, Tania Filip, Alexandru Bindea, Ileana Popovici, dar şi tineri artişti ca regizorii Mona Nicoară, Marius Olteanu, actorii Victoria Răileanu, Istvan Teglaş, Alina Şerban, Judith State, Cristi Balint, Ioana Bugarin, Ştefan Iancu, Adrian Nartea, Alina Nedelea, scriitorul Bogdan Ficeac, sau oameni de televiziune precum Oana Zamfir.

Pe lângă cele mai aşteptate trofee ale serii – Cel mai bun film, Cel mai bun regizor – oferit de Banca Transilvania, Cel mai bun actor într-un rol principal – oferit de Mol România, Cea mai bună actriţă într-un rol principal – oferit de Aqua Carpatica, Cel mai bun scenariu – oferit de Dacin Sara, sau Premiul pentru Machiaj şi Coafură – oferit de MAC Cosmetics România şi Premiul pentru Cele mai bune costume – oferit de Cellini, din programul serii nu vor lipsi Premiul pentru Întreaga Carieră – oferit actriţei Ileana Stana Ionescu de către Apa Nova Bucureşti şi Premiul pentru Întreaga Activitate – acordat actorului Constantin Dinulescu. Premiul Special îi va fi înmânat maestrului de lumini Ion Nica, colaborator al regizorului care dă numele prestigiosului eveniment, Ion Popescu Gopo. Premiul Publicului pentru producţia autohtonă cu cel mai mare succes la box-office în 2018 va merge către „Moromeţii 2” (r. Stere Gulea), film ce a înregistrat un număr record de spectatori în cursul anului trecut. 19 lungmetraje româneşti lansate în cinematografe în 2018 au fost luate în considerare de juriul din acest an pentru desemnarea nominalizărilor la cea de-a 13-a ediţie a Galei Premiilor Gopo.

Andreea Bălan, momente grele în timpul operației de cezariană. A făcut stop cardio-respirator în timpul naşterii

Cântăreaţa a trecut prin momente de cumpănă în urmă cu două săptămâni. A făcut stop cardio-respirator pe masa de operaţie după ce medicul îi închisese operaţia de cezariană prin care a adus-o pe lume pe micuţa Clara.

Această veste șocantă a venit chiar de pe pagina de socializare a Andreei. George Burcea, soțul acesteia, a fost cel care a ținut să clarifice orice informații ar fi putut apărea cu privire la acest subiect. 

"În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că, într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă. Fetița noastră, Clara Maria, este sănătoasă și cântărește 3.2 kg. Mulțumim întregii echipe medicale pentru profesionalismul de care a dat dovadă. Vă mulțumim pentru mesaje și vă vom ține la curent cu starea de sănătate a Andreei", a fost mesajul actorului George Burcea, publicat pe rețelele sociale.

A fost resuscitată un minut şi stabilizată, apoi intubată şi monitorizată timp de două zile la Secţia de Terapie Intensivă. Familia s-a temut pentru viaţa ei, mai ales că embolia amniotică suferită de Andreea Bălan este o complicaţie care duce la deces. Din fericire, artista s-a aflat printre cei 10 la suă dintre pacienţi care scapă cu bine de un diagnostic grav.    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net