Soţul Bebeluşei Oana a ridicat sala în picioare la "Românii au talent"

Ultima actualizare:

    Oana Ioniţă şi soţul ei, Florin Budnaru foto: arhiva personală
Oana Ioniţă şi soţul ei, Florin Budnaru foto: arhiva personală

În familia Oanei Ioniţă, cunoscută ca fosta bebeluşa de la "Cronica Cârcotaşilor", sunt numai artişti! Blonda este instructor de dans şi predă cursuri de balet, batuka şi dansul mirilor la şcoala proprie, iar soţul ei, Florin Budnaru, este tenor la Teatrul de Operta Ion Dacian din Bucureşti. Vineri seara soţul vedetei şi-a făcut apariţia la prima ediţie a noului sezon "Românii au talent" de la Pro Tv şi a uimit pe toată lumea.

Florin Budnaru, soțul bebelușei Oana Ioniță, a mers la Românii au talent și în ediţia de vineri seară a ridicat sala în picioare cu evoluția lui. Tenorul a cântat alături de Luca Rubino piesa ”Il mare calmo della sera”, iar publicul și juriul au fost impresionați de vocea lui.

”În seara asta la Românii au Talent o să avem parte de o mare surpriză!!! Sper să vă placă!”, anunța Oana Ioniță pe o rețea de socializare, înainte de emisiune, semn că a urmărit cu sufletul la gură evoluția soțului ei şi că este mândră de cel căruia în urmă cu aproape trei ani i-a dăruit un băieţel, Maxim.

Vedeta mai are o fetiţă, Isabel, dintr-o relaţie anterioară pe care o învaţă să danseze cât mai bine. 

Cel de-al şaptelea sezon al emisiunii de talente vine cu noutăți, iar una dintre acestea este reprezentată de faptul că gazdele emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș, vor avea la dispoziție butonul auriu încă din etapa preselecțiilor. Astfel, pentru prima dată de la lansarea show-ului, cei doi prezentatori își vor putea trimite concurentul preferat direct în semifinală, la fel ca jurații.

image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2023 06 07 at 22 41 34 (1) jpeg
FotoJet (1) jpg
banner anamaria prodan png
antonia instagram jpg
FotoJet jpg
shakira 1 instagram jpg