Soţul Cristinei Rus, săltat de mascaţi pentru o fraudă de 13 milioane de euro

image
Cântăreața Cristina Rus s-a căsătorit în iunie 2009 cu Dragoș Bălteanu, care a făcut avere din afaceri imobiliare și energie

Dragoş Bîlteanu, soţul Cristinei Rus, este implicat într-un scandal ce implică delapidarea a 13 milioane de euro. El a fost săltat de mascaţi şi dus la audieri.

Potrivit postului România TV, Dragoş Bîlteanu este vizat de ancheta de amploare de la Bursa de Valori Bucureşti, ce se desfăşoară de la primele ore ale zilei de luni. Procurorii DIICOT au efectuat 31 de percheziţii la domiciliile unor angajaţi şi la sediile bursei.

Omul de afaceri ar fi fost săltat de mascaţi şi dus la audieri. 

Autorităţile susţin că persoanele vizate fac parte dintr-o grupare infracţională specializată în manipularea pieţei de capital, delapidare şi spălare de bani.

"În perioada 2012 -2014, membrii grupării au constituit un grup infracţional organizat ce a avut ca scop obţinerea de sume de bani din patrimoniul SIF Banat-Crişana SA şi SIF Muntenia SA Bucureşti, prin delapidarea acestora (în modalitatea însuşirii/ traficării), fonduri ce au fost transferate ulterior prin intermediul mai multor societăţi nerezidente (offshore), controlate tot de către membrii grupului în mod direct sau prin persoane interpuse, în vederea reciclării, tocmai pentru a ascunde adevărata natură a provenienţei acestora", se arată într-un comunicat al DIICOT pentru AGERPRES.DIICOT precizează că există şi suspiciuni că membrii grupului infracţional organizat s-au implicat şi în manipularea pieţei de capital, prin realizarea mai multor tranzacţii în datele de 12, 13 şi 16 septembrie 2013 la Bursa de Valori Bucureşti.Potrivit Agerpres, la sediul DIICOT vor fi aduse în vederea audierii 25 de persoane, urmând a fi dispuse măsuri legale în cauză. 

Bărbatul Cristinei Spătar, arestat de mai bine de două luni  

Cântăreața Cristina Spătar (42 de ani) trăiește un coșmar de la începutul lunii octombrie, când soțul ei, Alin Ionescu (37 de ani), a fost săltat de mascați și trimis în pușcărie. Bărbatul, patronul uneia dintre cele mai mari firme de pază din România, Shelter Security, este suspectat de o evaziune uriașă, de 10 milioane de euro. De atunci, Cristina Spătar suferă cumplit.

După şase ani de căsnicie, timp în care Alin Ionescu a tratat-o ca pe o regină, Cristina s-a trezit singură. Cântăreața nu și-a pierdut însă speranța și așteaptă ca soțul ei să se întoarcă  la ea și la cei doi copii ai lor, la Albert (5 ani) şi Aida Maria (2 ani şi jumătate).  

Soțul Sandei Ladoși, acuzat de evaziune 

Sanda Ladoși (44 de ani) a primit o grea lovitură în toamna anului trecut, când soțul ei, Ștefan Tache (60 de ani), a ajuns după gratii. Omul de afaceri a fost acuzat de o evaziune de peste patru milioane de euro, iar pe 3 octombrie a fost reținut  împreună cu şase apropiaţi ai săi. Bărbatul a dezvăluit atunci că are cancer și, după numeroase cereri  pe care le-a făcut pentru a fi eliberat, magistraţii s-au lăsat înduplecaţi chiar înainte de Crăciun. Așa că s-a decis cercetarea acestuia în stare de libertate, iar Ștefan Tache s-a putut întoarce acasă, la familia sa. Bărbatul este căsătorit cu Sanda Ladoși din 2006 şi sunt părinţii a doi copii: Bogdan şi Ioana.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
visarion alexa
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
cub reghecamf bătaie png
Georgia Meloni FOTO Profimedia
Piața Chiriac Craiova jpg
image
image
image
image
nadine 1 66676000 jpeg
bianca dragusanu
1 andreea antonescu la ferma 1 jpg jpeg
cub reghecamf bătaie png
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png