Soţul Gabrielei Cristea i-a intrat la inimă Principesei Margareta

simeon stalpnicul png
Tavi Clonda a f─âcut o impresie frumoas─â la EurovisionFoto: arhiv─â personal─â

Nu e pu┼úin lucru s─â ajungi peste noapte ├«n gra┼úiile Casei Regale, iar Tavi Clonda tocmai ce ├«┼úi poate trece ├«n palmares aceast─â reu┼čit─â. Solistul a folosit imaginea Regelui Mihai ├«n interpretarea melodiei ÔÇ×KingÔÇŁ la semifinala Eurovision Rom├ónia, din 4 februarie, motiv pentru care a primit felicit─ârile Principesei Margareta, care ├«┼či dore┼čte acum s─â-l cunoasc─â personal. So┼úul Gabrielei Cristea a avut toat─â sus┼úinerea familiei, dar nu a reu┼čit s─â treac─â mai departe.

Tavi Clonda a r─âmas pl─âcut surprins dup─â presta┼úia ├«n semifinala Eurovision. Chiar dac─â nu a reu┼čit─â s─â-i impresioneze pe jura┼úi, solistul e fericit c─â cineva l-a apreciat la dev─ârata lui valoare. Dup─â familia lui, artistul a primit felciit─âri ┼či din partea Casei Regale. 

simeon stalpnicul png
Tavi Clonda ┼či colegii lui Foto: arhiv─â personal─â

ÔÇŁ┬źKing┬╗, piesa interpretat─â de Tavi Clonda pentru Eurovision, a fost compus─â de Alexandru Luft pentru a cinsti memoria Regelui Mihai I al Rom├óniei. Nu este pentru prima oar─â c├ónd t├ón─âra genera╚Ťie se reg─âse╚Öte ├«n idealurile, valorile ╚Öi principiile Regelui Mihai ╚Öi ale Casei Regale a Rom├óniei. Ne bucur─âm s─â v─â ├«mp─ârt─â╚Öim videoclip-ul acestui c├óntec ╚Öi s─â felicit─âm pe solist, Tavi Clonda, pe autor, Alexandru Luft, ╚Öi pe cei care au luat parte la des─âv├ór╚Öirea lucr─ârii muzicale: Alina Coltan, Cristina Dobrescu, Bogdan Marinescu, Alexandru Duma ╚Öi Denisa Demian. Majestatea Sa Margareta dore╚Öte ca, ├«n viitorul apropiat, s─â cunoasc─â echipa care a realizat c├óntecul ┬źKing┬╗ ╚Öi s─â le mul╚Ťumeasc─â personalÔÇŁ, este mesajul transmis de Familia Regal─â a Rom├óniei.  

Imaginea Regelui Mihai I a ap─ârut pe ecranele de pe scen─â ├«n momentul ├«n care Tavi Clonda a interpretat piesa ├«n semifinal─â. C├ónt─âre╚Ťul a mul╚Ťumit ┼či el public ├«n seara semifinalei pentru acest lucru. ÔÇŁAm fost foarte impresionat c─â piesa a ajuns la inimile celor de acas─â. Suntem invita┼úi de principesa margareta s─â ne cunoa┼čtem, iar aceast lucru este clar un c├ó┼čtig. Mesajul Casei Regale m─â face s─â uit de jurizare sau de dedesubturile concursuluiÔÇŁ, a spus artistul la un post tv.

charlene printul albert2 jpg
alex velea ruby jpeg
FotoJet jpg
Catrinel Sandu
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
Young Jack Sparrow in new Pirates of the Caribbean movie trailer jpeg
arsinel actor jpg
image
image
image
image
morodan dr constantin stan png
arsinel actor jpg
vedete piscina jpg
prigoana fiu jpeg
Young Jack Sparrow in new Pirates of the Caribbean movie trailer jpeg
carmen bruma png