Soțul Ilenei Ciuculete, acuzat de primul bărbat al acesteia că a furat averea copiilor

Ultima actualizare:

  Cornel Galeş a fost distrus de moartea neaşteptată a soţiei sale
Cornel Galeş a fost distrus de moartea neaşteptată a soţiei sale

Solista Ileana Ciuculete, care a încetat din viaţă la numai 64 de ani, s-ar răsuci în mormânt dacă ar şti că apropiaţii ei au început deja războiul pe bani şi pe case. Valeriu Sfetcu, primul bărbat al cântăreţei de muzică populară, îl acuză pe Cornel Galeş, soţul Ilenei, că s-ar fi grăbit să vândă vila, după ce a aflat că zilele ei sunt numărate.

Ileana Ciuculete a încetat din viaţă pe 14 martie, la scurt timp după ce a fost diagnosticată cu hepatita C, ciroză galopantă şi metastaze osoase. A lăsat în urmă doi băieţi, Mugurel (45 ani) şi Cristian (43 ani), care au plâns la căpătâiul ei, chiar dacă relaţiile dintre ei nu au fost dintotdeauna bune, dar şi un soţ îndurerat, pe Cornel Galeş, care a promis că îi va duce zilnic, “zânuţei” lui, câte un trandafir alb la mormânt.

În timp ce întreaga familie se află în stare de şoc, iată că fostul soţ al artistei, Valeriu Sfetcu, şi el interpret de muzică populară, susţine că Galeş ar  fi vândut de urgenţă vila familiei din zona 1 Mai, cu puţin timp înainte de decesul interpretei: “Eu am spus dintotdeauna despre Cornel că este un escroc. Să-i lăsăm pe ei să-şi rezolve lucrurile, iar timpul va demonstra cine a avut dreptate şi cine nu!”, a declarat Valeriu Sfetcu, pentru Click! 


  Valeriu Sfetcu, tatăl copiilor Ilenei Ciuculete, dă de pământ cu cel de-al treilea soţ al artistei
Valeriu Sfetcu, tatăl copiilor Ilenei Ciuculete, dă de pământ cu cel de-al treilea soţ al artistei

Bărbatul nu se dă bătut până când adevărul nu va ieşi la iveală: “Deci, dacă s-a vândut casa înainte să moară Ileana, asta înseamnă că Galeş este un om necinstit, un om nesincer. A ştiut mai de demult că este bolnavă de această boală incurabilă şi atunci a luat măsuri de precauţie, a vândut casa pe motiv că merge să îi facă transplant de ficat, deşi ăla nu se face aşa la o săptămână, două-trei şi atunci în condiţiile date nu mai au ce face. Ileana nu putea să se transforme într-un om care să nu aibă milă de copiii ei. Eu cred că totul a fost regizat şi totul a fost pus la cale numai de acest şmecher”, a izbucnit Valeriu Sfetcu şi la emisiunea “Agenţia VIP”.

Acesta pare că are habar despre toate bunurile Ilenei: “Una dintre case, a mai spus şi doamna Merişoreanu, este pe numele lui Cornel, la Craiova. A existat şi un apartament pe care l-am obţinut  eu şi Ileana în anul 1983, pe când am fost împreună angajaţi la Ansamblul Bălcescu, situat lângă Gară. Am înţeles că l-au vândut şi pe acesta. Şi a mai fost o garsonieră  în Bucureşti, apoi şi-au luat această vilă din zona 1 Mai”, a mai povestit Valeriu Sfetcu. Potrivit apropiaţilor, Cornel ar fi vândut această casă, unde au locuit mulţi ani, şi că s-ar fi înţeles cu noul proprietar să-i mai găzduiască o vreme, într-o cămăruţă, până-şi terminau de renovat un alt apartament.  Primul soţ al Ilenei a mai ieşit la atac şi în 2012, după ce băieţii lor s-au plâns la tv că solista de muzică populară  nu i-a ajutat cu nimic şi că în copilărie i-a abandonat la internat. Speriată atunci de scandalul public declanşat, Ileana s-a împăcat cu Cristi şi cu Mugurel, celui din urmă trecându-i o casă pe numele lui. De precizat că pe unul dintre imobilele artistei se bat acum în instanţă Cornel Galeş şi Aurel, fratele Ilenei Ciuculete.


  Ileana Ciuculete avea o vilă imensă în zona 1 Mai din Capitală, pe care ar fi vândut-o înainte să moară
Ileana Ciuculete avea o vilă imensă în zona 1 Mai din Capitală, pe care ar fi vândut-o înainte să moară

S-a măritat la 16 ani cu Valeriu Sfetcu


  Ileana a făcut cuplu şi pe scenă cu Valeriu Sfetcu
Ileana a făcut cuplu şi pe scenă cu Valeriu Sfetcu

Ileana Ciuculete a avut trei căsnicii. Prima dată s-a căsătorit la 16 ani cu Valeriu Sfetcu, alături de care a alcătuit un cuplu frumos şi pe scenă. La 19 ani a venit pe lume Mugurel, primul lor fiu, iar peste doi ani a dat viaţă celui de al doilea băiat al lor, Cristian.


  Pe Cornel l-a cunoscut pe când era taximetrist
Pe Cornel l-a cunoscut pe când era taximetrist

Mariajul lor a durat 12 ani, apoi Ileana şi-a refăcut viaţa cu alt bărbat. Nici de data aceasta nu a mers. În anii ‘90, Ileana l-a cunoscut pe Cornel Galeş, pe vremea aceea taximetrist. Un coleg îl rugase să-i ţină locul şi să meargă să o conducă pe artistă unde avea nevoie în ziua aceea. S-au plăcut şi de atunci au rămas împreună. Cornel şi Ileana s-au căsătorit în martie 1992.

Băieţii stau la Craiova şi cântă împreună


  Cristian cântă pe la nunţi, iar fratele lui îl acompaniază la orgă
Cristian cântă pe la nunţi, iar fratele lui îl acompaniază la orgă

Mugurel (45 ani) şi Cristian (43 ani) au moştenit talentul muzical al părinţilor lor, ambii solişti de muzică populară. Mugurel cântă la acordeon şi la clape, iar Cristian are o voce foarte bună, ambii câştigându-şi pâinea la evenimente de familie, inclusiv pe la nunţi. Mugurel are un fiu, Ervyn, în vârstă de 2 ani şi o lună, împreună cu Roxana.


  Mugurel are un fiu, Ervyn, în vârstă de 2 ani şi o lună, împreună cu Roxana
Mugurel are un fiu, Ervyn, în vârstă de 2 ani şi o lună, împreună cu Roxana

Cei doi soţi nu s-au mutat în Bucureşti, deşi Ileana le-a oferit o casă, preferând să rămână în Craiova, oraşul lui natal. Nici fratele acestuia, Cristian, nu a fost atras de Capitală, preferând un trai mai liniştit, tot în Craiova.

image
image
image
image
image
image
lady diana camilla combo jpg
lady diana jpg
Banner sarah prodan
banner oana lis png
banner denisa nechifor png
selena jpg