Soţul Israelei, bătut crunt. Liviu a rămas cu sechele

Ultima actualizare:

    Israela şi Liviu au o relaţie de nouă aniFoto: Click!
Israela şi Liviu au o relaţie de nouă aniFoto: Click!

O întâmplare de acum jumătate de an încă îl mai bântuie pe Liviu, soţul Israelei Vodovăz. Tânărul a acuzat personalul medical de la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmaţiei că l-ar fi agresat fizic, iar în urma corecţiilor pe care le-ar fi primit are şi acum grave probleme de sănătate.

Nouă ani de căsnicie sunt pe punctul de a se duce pe apa sâmbetei. Isralela Vodovăz şi Liviu Arteni au luat decizia de a se despărţi. În acest moment, doar actul la notar îi mai desparte de divorţ. Nu doar problemele în amor îi chinuie pe cei doi, ci şi cele de sănătate. Femeia de afaceri nu respiră foarte bine din cauza astmului, care îi dă mari dureri de cap, trebuie să-l susţină şi pe Liviu care a rămas cu sechele după ce a fost agresat. "De când a luat această bătaie diabolică are temeri, frici duse la extrem. A avut o coastă ruptă în două locuri. A suferit enorm.  Are şi acum dureri la coastele rupte. Nu poate să facă gimnastică. Atunci, îmi amintesc, că l-am sunat la spital şi a venit la telefon după 15 minute. Mi-a spus că este rupt şi să-l scot cât mai repede de acolo. Mi-am dat seama imediat ce s-a întâmplat", a declarat Israela Vodovăz la Antena 1.

În toamna anului trecut, Liviu Arteni a ajuns direct la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmaţiei după ce a făcut scandal într-un restaurant.

Bărbatul s-a dat în spectacol în oraşul Vişeul de Sus, din Maramureş, acolo unde locuieşte cu soţia sa milionară, Israela Vodovoz. De data acesta însă nu povestea relaţiei lor a fost motivul  pentru care bărbatul s-a făcut remarcat. Liviu ar fi provocat un scandal monstru într-un restaurant, după ce a băut pahar după pahar. El ar fi jignit clienţii localului, iar oamenii au solicitat intervenţia Poliţiei. "Am intrat în restaurant şi am cerut ceva de mâncare. Mi s-a spus că nu servesc persoanele în stare de ebrietate. Atunci am luat un căţel, l-am pus pe tejghea şi i-am zis să-i dea lui porţia mea că o plătesc. Rămâne problema mea dacă mânănc sau nu cu el din farfurie. Asta i-a enervat pe cei d ela local şi au sunat la 112. Au chemat poliţia", a povestit Liviu la Antena 1.    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net