Soţul Israelei, omul străzii la Amsterdam! A fost amendat pentru că s-a culcat pe jos

Ultima actualizare:
Liviu şi Israela se ceartau aprins de câteva luni
Liviu şi Israela se ceartau aprins de câteva luni

Israela Vodovăz (68 de ani) începe să-şi revină după episoadele tensionate pe care le-a trăit în ultimul an alături de soţul ei Liviu Arteni (45 de ani), pe care l-a acuzat de violenţă. Bărbatul, mai tânăr cu 20 de ani decât afacerista, a plecat de acasă în urmă cu patru luni, a ajuns recent în Olanda, dar continuă să-i facă probleme Israelei. El a fost amendat de poliţiştii olandezi după ce a fost găsit dormind pe stradă.

Israela nu vrea să mai ştie nimic de Liviu Arteni, soţul care a agresat-o şi care avea grave probleme cu alcoolul. Bărbatul a plecat de acasă de patru luni, iar de atunci afacerista încearcă să aibă grijă de sănătatea ei. Preocupat de ea pare că este şi Liviu, care a sunat-o pe de mai multe ori pe Israela ca să se asigure că este bine. Femeia de afaceri a povestit la Antena 1 că deocamdată nu a introdus actele de divorţ.   


    Liviu şi Israela se ceartau aprins de câteva lunifoto: captură Antena 1
Liviu şi Israela se ceartau aprins de câteva lunifoto: captură Antena 1

"La începutul lunii iunie m-a sunat cu prefix de Olanda. Şi-a schimbat vocea şi mi-a spus că este un fan de-al meu, care vrea să ştie dacă sunt sănătoasă. I-am spus pe nume şi i-am explicat că dacă l-ar fi interesat acest lucru nu m-ar fi lăsat. I-am închis pentru că nu am ce să vorbesc cu el. La scurt timp, am primit acasă un plic d ela Ministerul Justiţiei. Era o amendă de 140 de euro din Amsterdam. Liviu a fost găsit dormind pe spaţiul public şi deranja circulaţia pietonilor, la ora 10.15, dimineaţa. El a ieşit băut, fumat de undeva şi s-a culcat în stradă.  La începutul lunii august, m-a sunat din Belgia ca să-mi ceară numărul surorii lui. I l-am trimis prin sms şi asta a fost tot.  Nu am înaintat divorţul. Nu mi-am făcut actele la Vişeu, trebuie să mă ocvup de asta. După ce a plecat el, am început să dorm pentru că atunci nu puteam că nu ştiam unde e, când pleca, când venea. Sunt foarte liniştită fără Liviu. Nu îi duc dorul şi nici nu sunt îngrijorată pentru el", a spus Israela la "Un show păcătos". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
andrei versace a murit jpg
ilona jpg
banner mirabela dauer png
iulia vantur colaj instagram jpg
andrei versace a murit jpg
andrei versace jpg
adelina nunta de lemn jpg
angelina jolie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net