Soţul lui Laurette, violent în pușcărie! Pedeapsă aspră pentru Ciprian Nistor


    Laurette şi Ciprian s-au căsătorit în puşcărie, în februarie 2017
Laurette şi Ciprian s-au căsătorit în puşcărie, în februarie 2017

Veste şoc pentru Laurette! Ciprian Nistor a fost mutat în penitenciarul Gherla, din Cluj, după ce în iulie a avut o dispută violentă cu şefii Penitenciarului Jilava unde era închis. Mai mult, bărbatul s-a ales cu o pedeapsă serioasă din cauza comportamentului agresiv, fiind mutat la regim închis.

Numai ghinioane pe capul lui Laurette Atindehou (33 de ani)! După ce a scăpat de iubitul violent, iată că actualul soţ nu este nici pe departe vreun sfânt, iar acest lucru i-a fost dovedit mulatrei la numai şase luni de la căsătorie. Cununia civilă a avut loc pe 21 februarie, în Penitenciarul Jilava, acolo unde afaceristul Ciprian Nistor (35 de ani) îşi ispăşea pedeapsa. Aparent calm, timişoreanului i s-au aprins beculeţele după ce în iulie magistraţii i-au dat o veste groaznică. Mai precis, l-au trimis 15 ani după gratii, i-au confiscat peste 2 milioane de lei şi i-au blocat un cont bancar deschis pe numele mamei sale, în care se afla suma de 732.800 de lei, adică 160.000 de euro.

Ciprian Nistor a fost încarcerat în 2009 pentru evaziune fiscală
Ciprian Nistor a fost încarcerat în 2009 pentru evaziune fiscală

Nistor spera să iasă anul viitor şi chiar îşi planifica o nuntă fastuoasă cu sexoasa mulatră, dar iată că oamenii legii i-au stricat planurile. Nervos din cale afară că nu se poate bucura de libertate alături de proaspăta nevastă, afaceristul a devenit agresiv, s-a certat la cuţite şi chiar a avut o altercaţie serioasă cu cei din conducerea penitenciarului Jilava. Toată scena ar fi avut loc în urmă cu o lună şi jumătate. ”Este adevărat ce s-a întâmplat. Ciprian  s-a certat cu lumea şi a făcut scandal mare cu cei de la penitenciar. L-au mutat la Cluj, iar Laurette este foarte supărată pentru ce a făcut el. E un tip recalcitrant şi problematic”, au spus surse din preajma afaceristului.

Aşa arată camera intimă de la Penitenciarul Gherla, unde se vor întâlni de acum cei doi soţi
Aşa arată camera intimă de la Penitenciarul Gherla, unde se vor întâlni de acum cei doi soţi

Pentru fapta sa, şefii l-au pedepsit fără să stea pe gânduri şi l-au trimis să-şi ispăşească anii de detenţie în penitenciarul Gherla. Şi de parcă nu ar fi fost de ajuns, soţului lui Laurette i s-a schimbat şi regimul, adică de la regim semideschis, a primit regim închis. Un regim destul de dur care presupune respectarea unor reguli. În primul rând, deţinuţii sunt supravegheaţi tot timpul prin mijloace tehnice sau direct chiar şi în timpul muncii prestate în interiorul închisorii, uşa celulei va fi în permanenţă închisă şi cel mai rău nu se mai bucură de atâtea vizite ca înainte.

A făcut accident la semafor

Rolls Royce-ul lui Laurette a lovit chiar o maşină de poliţie
Rolls Royce-ul lui Laurette a lovit chiar o maşină de poliţie

Laurette a fost protagonista unui incident în trafic, care din fericire pentru ea nu s-a încheiat la secţie. Joi dimineaţă, mulatra a pornit mai repede de la semafor şi într-un moment de neatenţie l-a “împins” pe şoferul din faţa ei, care se afla la volanul unei maşini de poliţie. Cei doi au schimbat poliţele de asigurări pentru reparaţii. Contactată de Click!, Laurette a confirmat incidentul din trafic şi a subliniat că totul s-a încheiat pe cale amiabilă. Mulatra a fost norocoasă şi asta pentru că nu au existat victime. Ea spune că se grăbea pentru că trebuia să ajungă la un salon de înfrumuseţare şi la filmări. Ulterior, vedeta s-a reîntâlnit cu organele de poliţie pentru a semna înţelegerea pentru reparaţii.

Laurette s-a măritat în puşcărie

Laurette are o fetiţă cu fostul ei iubit
Laurette are o fetiţă cu fostul ei iubit

Fotomodelul s-a iubit cu Mihai Ştefan, iar rodul iubirii lor este Serena, o fetiţă căreia mulatra i-a dat viaţă în decembrie 2011. În 2014 relaţia lor a devenit toxică şi au început războiul, la tribunal, pentru copil. Tot în 2014 l-a cunoscut pe Ciprian Nistor, bărbatul care avea să-i devină soţ trei ani mai târziu. Astfel, pe 21 februarie 2017 viaţa ei s-a schimbat radical după ce s-a căsătorit cu Ciprian Nistor. Evenimentul a avut loc în Penitenciarul Jilava, acolo unde este închis afaceristul acuzat de evaziune fiscală.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
concediul de odihnă
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
caine covid carantina china foto twitter jpg
filme de craciun
Ivana Knoll FOTO Instagram png
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg