Spaniolii o văd favorită pe Feli în finala națională Eurovision de duminică

21 februarie 2018
article img
Feli a filmat videoclipul în Spania

"Bună de iubit” se va auzi în finala națională Eurovision duminică, 25 februarie,în direct laTVR1,de la ora 21.00. Momentul lui Feli este așteptat până în Spania, acolo unde Feli a filmat și videoclipul piesei. Castelul din Peniscola, care a fost platou de filmare și pentru celebrul serial Game of Thrones, a găzduit timp de o zi echipa de filmare pentru cel mai autentic videoclip al artistei. În patru zile de la lansare, clipul a strâns aproape 1 milion de vizualizări pe YouTube, fiind în acest moment pe locul #6 în Trending.

Ecourile vocii lui Feli au ajuns și în presa din Spania. Cotidianul “El perriodico mediterraneo” a făcut un articol despre artistă, declarând-o ”una dintre candidatele sigure pentru a reprezenta România” la Lisabona. Feli, una dintre cele mai surprinzătoare artiste din România, a atins și inimile spaniolilor din Valencia, acolo unde a filmat videoclipul piesei. Inclusiv Andres Martinez, primarul orașului Peniscola, unde Feli a filmat, a postat videoclipul pe pagină personală de Facebook: “Nu știam această melodie, dar îmi place la nebunie videoclipul.. Are o lumina specială, iar locația aleasă e inegalabilă. Cum vi se pare?"(https://www.facebook.com/andres.martinez.castella/posts/1585900541447423

article img

“Bună de iubit” se regăsește pe albumul lansat la finalul anului trecut, "Eu sunt Feli", alături de hit-uri precum "Timpul", "Va urma" sau "Creioane colorate". Artist și compozitor HaHaHa Production, Feli este una dintre cele mai puternice voci din România. A ajuns pe primele locuri în topurile muzicale chiar cu single-ul de debut: „Cine te crezi?”, piesă care i-a adus în 2015 și prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards. În 2016, artista a fost nominalizată pentru a două oară la MTV EMA, de dată această cu single-ul „Creioane colorate”. Vocea sa a fost remarcată chiar și de Charles Aznavour, după ce aceasta a înregistrat un cover în limba spaniolă a celebrei piese „La Boheme”.

Concursul muzical Eurovision 2018 va avea loc la Lisabona, cu semifinalele pe 8 şi 10 mai şi finala pe 12 mai.