Spectacolul lui Fuego, amânat a cincea oară: "Sunt dezamăgit!". Când este reprogramat evenimentul

Ultima actualizare:

    Paul Surugiu Fuegofoto: TVR2
Paul Surugiu Fuegofoto: TVR2

Paul Surugiu-Fuego (45 ani) s-a văzut obligat să își amâne iar spectacolul "Simfonic" de la Sala Palatului. Programat inițial în martie 2020, artistul l-a amânat până acum de 5 ori, din cauza restricțiilor impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. El va susține concertul abia la anul, pe 1 martie.

"Sunt dezamăgit, dragii mei, pentru că de fiecare dată mi-am pus atâtea speranțe în realizarea acestui proiect și de fiecare dată ele mi-au fost înșelate! Chiar am crezut, cu tot sufletul, că voi putea susține concertul de pe 8 octombrie, de la Sala Palatului din București! Nu mi-am imaginat că lucrurile se vor precipita în acest mod și că vom ajunge la o situație atât de gravă în doar câteva săptămâni! Din nefericire, nu putem susține concertul pe 8 octombrie, din cauza tuturor restricțiilor și recomandărilor, iar organizatorii alături de care colaborez, precum și artiștii din orchestră, au insistat să-l reprogramăm pe data de 1 martie 2022, când sperăm că lucrurile se vor așeza puțin!Biletele achiziționate rămân valabile și vă mulțumesc deschis, din suflet, tuturor celor care nu și-au retras biletele și așteaptă, ca și noi, să ne putem întâlni și să vă pot arăta cel mai spectaculos concert al vieții mele, alături de peste 100 de artiști pe scenă, invitați și sonorități dintre cele mai interesante! Viața nu ne lasă virgule și nici nu ne lasă să alegem, așa cum ar fi corect și cum ne-am dori de multe ori! Sper din suflet să înțelegeți și să-mi fiți aproape! Vă mulțumesc din nou pentru toată susținerea și vă aștept cu toată dragostea mea și cu nenumărate surprize pe 1 martie 2022 la Sala Palatului, alături de Orchestra Metropolitană și Corul Accoustic, ambele dirijate de Daniel Jinga!", anunță Fuego. 

Duminică, 10 octombrie, Fuego revine la TVR2 

Emisiunea realizată de artistul Paul Surugiu-Fuego și echipa lui, ”DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, ajunge la cel de-al șaptelea sezon, care va debuta pe micile ecrane pe 10 octombrie 2021, la TVR 2. Prima ediție, de duminica aceasta, vine cu stare de bine. Astfel, celebra actriță Carmen Tănase va povesti despre situația țării în viziunea ei, despre minunata actriță Olga Tudorache, care i-a fost profesoară, despre teatru, despre celebrul rol Flăcărica etc. Ea va realiza un moment cutremurător, real, un semnal de alarmă, pe versuri pline de sens, alături de Fuego. Ionuț Ungureanu și Provincialii vor susține momente artistice în emisiune. Despre Festivalul ”CRIZANTEMA DE AUR”, ediția 2021, cel mai longeviv festival din România, ne va povesti Alina Mavrodin, artista care e directorul festivalului și care revine în emisiune cu o romanță specială și un duet de senzație alături de Paul Surugiu-Fuego!Show-ul va atinge cote interesante, pentru că sosesc și talentații Diana Matei și Taraful Cleante. 

Catanga, Gabi Lunca și Nelu Ploiesteanu, comemorați în emisiunea lui Fuego

De asemenea, duminică, vor fi comemorați trei mari artiști ai muzicii lăutărești, plecați prematur anul acesta – GABI LUNCĂ, CORNELIA CATANGA și NELU PLOIEȘTEANU. Fuego și Diana Matei (prezentatoarea Start Show România de la Național Tv), alături de trupa Supermarket, band-ul emisiunii, au pregătit un colaj interesant cu cele mai îndrăgite melodii ale muzicii lăutărești. Adrian Enache va sosi cu nebunia frumoasă, povești și cu ... fiica sa, om de radio și artist, frumoasa Diana Enache. Au un super duet tată-fiica, cântece de suflet și multe lucruri interesante de spus. Fuego ne-a pregătit și el melodii speciale, alături de baletul condus de Florin Mariș! Nu ratați!

Fuego: "Oferim calitate și nu prostim poporul cu televizorul"

”Când am început să fac emisiunea la TVR 2, al cărui sezon șapte debutează duminică, pe 10 octombrie, de la ora 15.00, din drag de România, mi-am zis că poate vin cu un semnal de alarmă, că poate fiecare poveste pe care noi spunem aduce curiozitatea, pentru cei care nu știu cine sunt oamenii care au definit și definesc țara asta. Nu știu cât am reușit, dar știu că uitându-mă la emisiunile realizate de mine și de echipa mea, sunt mândru că nu ne-am luat după modă, că n-am fugit după o audiență absurdă, doar de dragul de-a fi și că nu am făcut compromisuri de doar de dragul de a ne poziționa pe o plajă care nu ne specifică. Și asta ne-a adus succesul, oamenii ne urmăresc, de toate vârstele și mereu găsesc în emisiunea noastră ceva interesant de văzut. Nu suntem cei mai buni sau mai deștepți, nu am reinventat roata cea mare, dar sunt sigur că oferim calitate și nu prostim sau mințim poporul cu televizorul. Ce facem noi în fiecare duminică la TVR 2, nu e adevărul universal valabil și nu trebuie să placă tuturor. Este doar o modalitate prin care arătăm că ne pasă, că luptăm cu subcultura și încercăm să oferim o variantă de rezervă în caz că cineva își dă seama că România noastră are valori, are muzică frumoasă, cu accente corecte, are eroi care știu să vorbească corect în limba lor și care au ceva de spus, până la urmă, într-un show de divertisment”, spune Paul Surugiu-Fuego. Emisiunea a debutat în 2018 și de atunci până azi, în cele șase sezoane, a premiat peste 250 de oameni remarcabili ai acestei țări, primind mai multe premii pentru asta, fiind nominalizată ca cea mai bună emisiune de divertisment la Premiile TV Mania și la Premiile RADAR DE MEDIA, inclusiv la ediția 2021, putând vota emisiunea la link-ul următor (www.radardemedia.ro/vot-finalistii-premilor-radar-de-media-2021).

Citește și:

Fuego, maraton de concerte. Spectacol inedit de ziua lui și show cu 140 de artiști, la Sala Palatului

INTERVIU Fuego împlinește 45 de ani. Bilanț sincer despre viața personală și carieră: "Sunt propriul meu stăpân și-mi place foarte tare"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
image
actualitate.net
image
actualitate.net