Stana Izbașa sfidează bătrânețea! La 53 de ani, artista le dă clasă puștoaicelor și e complet transformată

La 53 de ani, Stana Izbașa arată cum nu se poate mai bine. Deși toată lumea se aștepta să i se vadă semnele îmbătrânirii pe chip, cântăreața sfidează anii și demonstrează că nimic nu este imposibil, atunci când vrei să te menții tânără! Dar, acum e acum...are sau nu operații?

Pe contul său de Instagram, Stana Izbașa a postat o fotografie care i-a luat prin surprindere pe fanii săi. 

Stana Izbașa, machiată cu roz ca la 20 de ani!

Pe rețeaua de socializare, Stana Izbașa s-a afișat într-o ipostază de puștoaică. Artista și-a pus în păr un accesoriu cu perle, s-a machiat destul de strident, mai ales dacă ținem cont de faptul că poartă și gene false, și-a pus ruj roz și câteva filtre, căci tenul pare mult prea matifiat. 

Una peste alta, la 53 de ani, Stana Izbașa arată foarte bine și se pare că nu vrea deloc să îmbătrânească! Detaliul pe care l-am observat, la o simplă privire aruncată asupra fotografiei pe care a postat-o cântăreața este faptul că are sprâncenele tatuate și părul ușor grizonat, dar noroc cu vopseaua blondă!

Impresionată de look-ul artistei, o internaută i-a lăsat un comentariu plin de cuvinte frumoase, toate pentru Stana Izbașa!

„Mulțumim! Și dumneavoastră sa aveți un weekend ci bucurii și țin să vă spun că v-am admirat de când eram copil .Cumparam casetele dumneavoastră și chiar am cantat la primele mele evenimente cantecel din repertoriul dumneavoastră. Și acum îmi aduc aminte ca la nunta unei verișoare de-ale mele am cantat "De-acasă când am plecat eu în lumea mare" pentru că toți oamenii de acolo de peste Tisa din Maramureșul istoric adorau repertoriul dumneavoastră. Felicitări pentru tot ce faceți! Sa va țină Dumnezeu în putere mereu și sa încântați sufletele romanilor de pretutindeni! ❤️”, a scris internauta, în comentariul său.

„Stimata doamna, va respectam și iubim / Cea mai frumoasa ❤❤❤salutari din Spania 🥰🥰🥰 / Doamne cat de frumoasa ești😍🤗😘🌹 / Wow nu uita că ești frumoasă unică și specială for You 🌹💖😘 Kisses Love You 💋💋💋💋 / Seară frumoasă suflet minunat și frumos 💖😘 weekend minunat 💖💖💖 O doamnă foarte frumoasă și un suflet minunat 🌹💖”, i-au mai scris oamenii, Stanei Izbașa, în comentariile lor de pe rețeaua de socializare.

Stana Izbașa a primit o condamnare cu suspendare

Anul 2006 nu a fost unul deloc bun pentru cântăreața Stana Izbașa. La momentul respectiv, aceasta a primit o condamnare cu suspendare de 2 ani și 6 luni pentru că a dat mită 3.500 de dolari, în vederea obținerii unei diplome de la Facultatea de Drept din cadrul Fundației Române pentru Tineret (FRPT) din Băile Herculane, fără să fi participat, de fapt, la cursuri. 

„Afacerea spăgilor de la Facultatea de Drept din cadrul Fundației Române pentru Tineret (FRPT) din Băile Herculane (județul Caraș-Severin) a fost soluționată definitiv, după ce Înalță Curte de Casație și Justiție s-a pronunțat asupra recursurilor declarate în dosarul de corupție instumentat de fostul PNA.

Magistrații instanței supreme au admis în întregime recursul procurorilor Anticorupție din Timișoara, astfel că renumita cântăreață de folclor Stana Izbasa s-a ales cu o condamnare penală, cu suspendare, de doi ani și șase luni pentru fals intelectual, uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale”, scria Romania Liberă, la momentul respectiv. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
front 2 (captura video) jpg
Alina jpeg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
alexandra dinub jpg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png