Stanca, in memoriam Denisa Răducu: «Fata cu părul blond şi ochii mari s-a stins la numai 27 de ani»

Ultima actualizare:

    Denisa Răducu
Denisa Răducu

Am urmărit cu compasiune evoluţia vieţii//morţii Denisei. Nu mă omor după stilul abordat, dar un om e UN OM. Şi, când vezi că pe lumea asta rămân atâtea lichele, criminali, escroci, politruci – că politicieni, de unde? - nu-ţi vine, cum zicea mamaia mea, simbolic ”să dai cu barda-n Dumnezeu”? Căci, Denisa era ca un înger. Nimic la ea, din relele şi răii evocaţi aici.

Când priveşti la chipul fetei frumoase, care nu mai e printre noi? Când auzi cântecele ei, glasul ei de aur, când afli povestea ei tragică, lupta ei, încercările pe care i le-a dat Pronia? Păi, nu-ţi vine să urli la cer?  

De ce Doamne, de ce ai luat la tine un suflet de fată frumoasă, tânără, cu talent? Talentată şi mai ales iubită de lume?! De omul simplu. Care, poate că atâta bucurie mai avea pe lumea asta rea, păcătoasă, câinoasă – să o asculte pe Denisa. Să mângâie, ostoiască durerile date de o viaţă chinuită înt-o ţară chinuită, parcă blestemată? De ce, Doamne? 

Iată, o moarte care nu rămâne oarecare. Ci stă ca o rană în sufletul celor ce au iubit-o admirat-o, ascultat-o? O moarte care seamănă mai multă durere decât poate omul duce de unul singur. Spun asta înmulţind durerea cu sutele, miile de fani, admiratori, prieteni, apropiaţi, familiari. Mare, uriaşă durere! Şi, mare fu încercarea pe care Cerul i-a dat-o bietei fete. La limita vieţii. La limita speranţei. Limite şi speranţe pe care nu le-a trăit de una singură. Ci, cu familia aproape şi mai ales cu sute de mii de fani, care i-au fost alături. Şi la ce bun? 

Doamne, de ce nu scapi de moarte, prin amânare, măcar pe oamenii pentru care se roagă mulţimi întregi? De ce nu dai din energiile celor care se roagă?! Fă, Doamne, o bancă de rugăciuni care stocate să dea viaţă în continuare unui muribund. Unui mare artist fără speranţă, iubit de oameni, pe care el i-a bucurat prin cântec. Oameni necăjiţi, pe care el i-a mângâiat de durere. Le-a uns sărăcia cu uleiuri tămăduitoare şi blânde. Căci, numai aşa se mai mântuie românul de sărăcia pe care i-au dat-o politrucii - prin Cântec… 

Denisa Manelista, Denisa Răducu, Fata cu părul blond şi ochii mari…s-a stins la numai 27 de ani. Trupul său mai avea 22 de kilograme. Ficatul era terminat. Rugăciunile unor mii de oameni au fost în van. Mare Păcat! 

Acum, ea va cânta pentru cei din Ceruri. Cu coruri de îngeri, serafimi şi heruvumi. Căci, probabil şi Dumnezeu o iubea. Dar, vrerea Lui e mai mare decât a Omului. Să ne închinăm şi să ne resemnăm…Acolo, Pronia o va mângâia duios.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net