State de România a slăbit 25 kg pentru rolul de poliţist

image
Gheorghe şi Carmen aşteaptă un nou proiect în doi

Timp de cinci ani l-a interpretat pe State Potcovaru în serialele de televiziune produse de MediaPro, însă acum actorul Gheorghe Visu are parte de o nouă provocare. Actorul a primit rolul din lungmetrajul „Câini”, pentru care “a pus lacătul” pe frigider.

Gheorghe Visu (65 de ani) a revenit la Teatrul Mic, unde joacă de peste 20 de ani, dar şi la film, după ce, în 2007, a dat lovitura cu rolul lui State Potcovaru, în telenovela ”Inimă de ţigan” (Acasă TV), în care a făcut un cuplu de milioane cu actriţa Carmen Tănase. Actorul a mai jucat în „Ho,Ho,Ho: o loterie de familie”, iar recent i s-a oferit rolul de poliţist, în pelicula „Câini”, regizată de Bogdan Mirică.

image
Ea este femeia care ştie toate secretele celebrului actor

„Pentru acest rol am slăbit 25 de kilograme. Sacrificiul ăsta îl fac în continuare pentru că încerc să mă menţin la greutatea pe care am obţinut-o prin cură şi sport. Acum am 67-68 kg, dar am avut 87 şi am slăbit până la 62.  Sunt mai sănătos aşa, mă mişc mai bine şi e mai bine pentru meseria mea. Merg mult şi cu bicicleta, dar nu mai fac sport. Mă plictisesc îngrozitor. M-am gândit la un moment dat să fac şi nişte sală, fitness, însă la peste 60 de ani nu mai faci aşa ceva”, ne-a spus Gheorghe Visu.

Actorul este tare încântat de noul său rol: ”Am aflat că Bogdan a scris rolul din «Câini» pentru mine. Personajul meu, poliţistul Roman, e bolnav. Mi-a plăcut scenariul foarte tare, dar şi faptul că are un tip de umor aparte, că e un bărbat puternic, în ciuda faptului că este în faza terminală a bolii. Şi îmi place că acţionează abia la sfârşit. A fost o surpriză foarte plăcută acest film”.

image
2007. Era doar piele şi os, pe vremea când juca în telenovelele ”Inimă de ţigan” şi ”State de România”

Fanii lui îl bombardează pe Internet cu fotografii: „Mă încântă când văd poze mai vechi din serialele făcute. Am primit pe Facebook fotografii în diverse situaţii şi cu diferite costume pe care nu le-am mai văzut şi mi-au făcut plăcere”, a încheiat Gheorghe Visu.

A rămas prieten cu Carmen Tănase

Gheorghe Visu a rămas prieten la cataramă cu actriţa Carmen Tănase, alias Flăcărica, soţia lui din ”Inimă de ţigan”. Şi nici nu e de mirare, având în vedere că vreme de cinci ani au fost colegi de platou, unde, adesea, improvizau şi ei, spre amuzamentul echipei de filmare: „Vorbesc cu Carmen, ne vedem la evenimente, la premiere, vorbim la evenimente. Nu am mai jucat împreună. Am tot  încercat să mai facem câte ceva, o piesă de teatru, dar nu s-a legat până acum”, ne-a povestit actorul.

image
2013. Gheorghe Visu a trebuit să-şi schimbe garderoba pentru că se îngrăşase cu 20 kg

Ea este adevărata «Flăcărica»

image
2007. Era doar piele şi os, pe vremea când juca în telenovelele ”Inimă de ţigan” şi ”State de România”

Actorul este căsătorit de 13 ani, însă nu vrea nici să pomenească numele soţiei, preferând să-şi ţină familia departe de ochii curioşilor: „Mie îmi e de ajuns că sunt văzut pe marile ecrane sau la teatru, în general nu fac confidenţe despre mine”, ne-a spus el. Totuşi, în urmă cu câţiva ani, a recunoscut că jumătatea lui îl cunoaşte perfect: „Soţia mea e familia mea şi singurul om care-mi cunoaşte fricile. Recunosc că mă las puţin influenţat de ea. Norocul meu cel mai mare e armonia care a plutit întotdeauna în casa noastră. Şi asta pentru că eu fac ce vreau şi soţia mea la fel”, a spus el, atunci, pentru Kanal D.

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
Buncărele de lux vor fi construite sub conacele miliardarilor jpg
colaj coolio png
politist local
Martin Jordan sosie Gordon Ramsay foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
image png
colaj coolio 1 png
cub adela popescu png
Robert Cormier SURSA FOTO Instagram
Te cunosc de undeva 1 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png