Stau cu pieptul dezgolit şi la soare m-am prăjit

Ultima actualizare:

    Zsolt Csergo s-a bronzat la  munte, profitând de soarele  blând din weekend
Zsolt Csergo s-a bronzat la munte, profitând de soarele blând din weekend

Are nevastă și patru copii, dar tot singur pleacă în vacanță. Zsolt Csergo (39 de ani) a petrecut weekend-ul trecut la munte, iar reporterii Click! l-au surprins în ipostaze inedite.

Soțul Nicoletei Luciu (34 de ani) a schiat în Poiana Brașov toată ziua, iar din când în când a făcut câte un popas ca să se odihnească. Noi l-am găsit la Cabana Postăvaru, unde s-a oprit ca să mănânce și să bea ceva cald.

A stat afară, cocoțat pe o bară de lemn, pentru că nu erau mese libere, și a profitat de soarele blând, de 8 grade Celsius, pentru a-și bronza tenul. A dat mesaje, a vorbit la telefon și a schimbat câte o vorbă cu câțiva cunoscuți.

GALERIE FOTO

Nicoleta Luciu nu a avut timp să-și însoțească bărbatul la schi. Ea se împarte acum între copii și filmările la reality-show-ul  ”Nunți de poveste”, care debutează în această primăvară la Prima TV. E vorba despre un reality-show, în care Luciu va avea un partener de prezentare şi colegi într-un juriu de specialitate. Vedeta a mai fost invitată anul trecut la „Cireaşa de pe tort”, de la Prima TV, audienţele crescând în cele patru emisiuni în care şi-a făcut apariţia focoasa brunetă.

Nicoleta Luciu
Nicoleta Luciu
image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net