┼×tefan B─ânic─â a ├«mplinit 54 de ani. Ce spune despre secretul tinere╚Ťii

18 octombrie 2021
image
╚śtefan B─ânic─â fenteaz─â cu succes trecerea timpuluifoto: Instagram

Zi special─â pentru ┼×tefan B─ânic─â: luni, 18 octombrie, ├«ndr─âgitul solist ┼či actor, dar ┼či vedet─â de televiziune, ├«mpline┼čte 54 de ani.

Momentan, ┼×tefan B─ânic─â este ocupat cu film─ârile pentru ┬şshow-ul de talente ÔÇ×X FactorÔÇŁ, de la Antena 1, care a trecut de bootcamp ┼či se apropie cu pa┼či repezi de film─ârile finale.

Cum deocamdat─â concertele s-au oprit din nou, din cauza pandemiei, solistul are speran╚Ťe s─â reia seria de spectacole de Cr─âciun sau pe cele din proiectul "Super Party in the Park", pe care l-a sus┼úinut ┼či pe 25 septembrie. Pentru moment, se ├«mparte ├«ntre frumoasa lui familie ┼či film─ârile de la Antena 1.

Care e secretul tinere╚Ťii pentru ╚śtefan B─ânic─â

├Äntr-un interviu mai vechi, l-am ├«ntrebat pe ╚śtefan care este este secretul tinere┼úii sale, pentru c─â se men╚Ťine ├«n form─â ╚Öi are un tonus de invidiat. "M─â ├«ntre┼úin, dar nu ┼čtiu s─â-┼úi dau o re┼úet─â, sunt atent la ce m─ân├ónc. ├Än momentul ├«n care vrei s─â faci performan┼ú─â trebuie s─â fii atent la ni┼čte lucruri. Exact ca un sportiv, la un moment dat. Dar sunt un om obi┼čnuit ┼či probabil faptul c─â dau senza┼úia asta de t├ón─âr ┼či nelini┼čtit e c─â iubesc ┼či ├«mi place enorm tot ceea ce fac. Tot ceea ce fac ├«n profesia mea fac din credin┼ú─â ┼či cu dragoste ┼či respect. ┼×i atunci probabil lucrul ─âsta ├«┼úi d─â o anumit─â stare", ne-a spus el. 

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
cornel palade ada png
cub maria tonciu mama png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
roxana nemes png
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor