Ștefan Bănică, extrem de grijuliu cu soția gravidă! Iată cum i-am surprins

Ultima actualizare:

    Lavinia şi amica ei au luat masa la un  restuarant libanezFotografii: Mihai Ionescu
Lavinia şi amica ei au luat masa la un restuarant libanezFotografii: Mihai Ionescu

Ştefan Bănică (51 de ani) va fi tătic pentru a treia oară şi, chiar dacă are experienţă, emoţiile venirii pe lume a bebeluşului rămân aceleaşi. Asta cu atât mai mult cu cât el şi soţia lui s-au chinuit ani întregi să devină părinţi. Lavinia este răsfăţată de Ştefan ca o prinţesă, iar ea radiază de fericire. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe solist, în faţa casei, într-o fază de ”Cascadorii râsului”, el chinuindu-se să-şi parcheze bolidul în garaj.

Lavinia (34 de ani) a poftit, zilele trecute, la mâncare libaneză, aşa că s-a urcat la volanul maşinii proprietate personală, un Nissan Juke, în valoare de 30.000 de euro, şi, însoţită de buna sa prietenă, a ieşit în oraş. Ştefan stă cu sufletul la gură când îşi vede soţia gravidă la volan, aşa că şi de data aceasta i-a făcut Laviniei instructajul, reamintindu-i să şofeze cu atenţie. Cântăreaţa a ajuns repede la un local de fiţe din buricul Capitalei, unde a tras un ospăţ pe cinste.

De când a aflat că va fi mămică, ea şi-a adaptat ţinuta vestimentară, îmbogăţindu-şi garderoba cu pelerine sau cu şaluri din caşmir, garnisite cu blăniţă, menite să-i protejeze şi să-i acopere sarcina. N-a renunţat la cochetărie, aşa că Lavinia continuă să poarte cizme cu toc înalt, dar comod. În timp ce soţia lui îşi răsfăţa papilele gustative cu sărmăluţe libaneze, iar chelnerii roiau în jurul vedetei, iată că Ştefan se lupta să-şi parcheze bolidul, un BMW în valoare de 50.000 de euro, în garajul vilei sale din Cartierul Tei. A avut nevoie de câteva manevre şi s-a dovedit chiar dibaci, trecând milimetric pe lângă o maşină parcată pe trotuar. Deşi s-a descurcat onorabil, Ştefan s-a gândit să-i dea o lecţie şoferului distrat, prin urmare, i-a ridicat ştergătorul de parbriz, în semn de protest.

Bănică Jr a declarat, recent, într-un interviu pentru Antena Stars, că se simte liniştit şi împlinit, alături de Lavinia Pârva, cu care şi-a oficializat relaţia în 2017, după o poveste de dragoste de patru ani. Nu a dorit să se căsătorească în ţară, ci în Bulgaria, invitându-şi la chef doar cei mai buni prieteni şi câteva rude. Şi în 2006, când s-a însurat cu Andreea Marin, el a ales să treacă Oceanul, unindu-şi destinele cu ”Zâna Surprizelor” tocmai în America. Ştefan munceşte pe brânci, în această perioadă, pentru că mai are doi copii, pe Violeta (10 ani), din căsnicia cu Andreea Marin, şi pe Radu Ştefan (16 ani), din relaţia cu Camelia Constantinescu.

Ştefan Bănică Jr repetă de zor pentru spectacolul ”Te iubesc, femeie!”, pe care îl va prezenta la Timişoara, pe 3 martie, la Sala Sporturilor „Constantin Jude”, la Constanţa, pe 5 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, şi la Bucureşti, pe 7 martie, la  Circul Metropolitan Bucureşti:  „Abia aştept să ne revedem şi în acest an, în luna martie, la concertele „Te iubesc, femeie!”. Vom cânta unele dintre cele mai frumoase cântece de dragoste din repertoriul meu, care sper să ajungă direct la sufletul celor care vor fi în sala de spectacol, la cele trei concerte”, a declarat Ştefan.

A filmat al treilea videoclip, alături de fiul său

Ștefan Bănică Jr a anunțat, zilele trecute, pe contul său de Facebook, lansarea noii producții muzicale: “Săptămâna viitoare vă invit să vedeți noul meu videoclip: «Până la cer»». Mai jos vedeţi protagoniştii clipului, Radu Ştefan Bănică & Ioana Panainte”. Interesant este că la filmări a participat și frumușelul său fiu, Radu Ștefan, elev în clasa a XI-a, la Liceul ”Jean Monnet”, desemnat Mister, la ”Balul Bobocilor”.

Dar puștiul a mai colaborat cu Ștefan și în 2008, pe când avea aproape 5 anișori, la videoclipul ”Doar odată-i Crăciunul!”. Iar în 2013 au apărut iar împreună în videoclipul melodiei ”Alerg printre stele”: “Radu Ştefan a crescut. E la o vârstă foarte periculoasă, dar e un copil tare bun. Mi-aş dori să nu fie influenţabil, să fie cu picioarele pe pământ”, menționa Ștefan, la Europa Fm.  

image
image
image
image
image
image
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net