Ştefan Bănică împlineşte sâmbătă 47 de ani! Ce mesaje i-au transmis prietenii

simeon stalpnicul png
Ştefan Bănică împlineşte 47 de aniFoto: Antena 1

Actor, compozitor, interpret, regizor, moderator tv, cu o carieră de peste 25 de ani, Ştefan Bănică este unul dintre cei mai iubiţi artişti din România. A susţinut mii de concerte în ţară şi în strainătate, stabilind adevărate recorduri prin concertele sale de Crăciun. A lansat 15 albume de autor şi zeci de videoclipuri muzicale. Sâmbătă, juratul „X Factor” împlineşte frumoasa vârstă de 47 de ani.

„Consider că fiecare vârstă are frumuseţea ei. Trăiesc în prezent, iar regretele nu-şi au locul, pentru că nu ar aduce decât dezechilibru. Aşa cum am mai spus, atâta timp cât spiritul rămâne tânăr şi încă există copilul din tine, atunci există tinereţe”, a mărturisit rock-starul, care a continuat: „În altă ordine de idei, sunt un tată fericit, am doi copii minunaţi, o am pe mama lângă mine,  am o femeie care mă iubeşte şi pe care o iubesc şi o profesie care îmi umple sufletul, care îmi dăruieşte şi mă face să dăruiesc. Şi vorba cântecului: „Ãsta-s eu”!”.

La zi aniversară, colegii săi de la „X Factor” au numai gânduri frumoase pentru artist. „Ştefane, la mulţi ani, îţi doresc să fii sănătos, împlinit, iubit, fericit şi... căsătorit! Atât am avut de zis” , i-a urat Delia.

Nici Horia Brenciu nu s-a lăsat mai prejos: „Dragul meu Stefan, venirea ta de anul acesta in juriul de la „X Factor” a constituit pentru mine o adevarată surpriză. Te urmăresc de multă vreme şi eşti o inspiraţie şi o bucurie pentru mine. Epitetele ar putea să umple pagini întregi, în ceea ce te priveşte, dar nu cred că e momentul cel mai potrivit să ţi le înşir acum. Pe 18 octombrie, la ceas aniversar, 40+ (ce coincidenţă fericită cu titlul albumului meu) îţi urez ca drumul tău sentimental să fie presărat de multă, multă dragoste. Pe plan profesional, dincolo de reţeta tradiţională de Crăciun plină de succes, am o mare rugăminte la tine: te rog să nu te superi anul acesta când voi câştiga „X Factor”! La mulţi ani, al tău coleg, Horia! P.S.: Îţi mulţumesc încă o dată pentru cântecul pe care mi l-ai dedicat în timpul filmărilor, “Nu există în lumea asta Brenciu ca al meu!”.

colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
1 ceas shutterstock 503867887 jpg jpeg
Screenshot 2022 10 03 at 17 51 40 png
Vladimir Putin la Vladivostok FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg