Ștefan Bănică nu știe cum să-și mai răsfețe soția gravidă! Care a fost cea mai nouă surpriză pentru Lavinia!

image
Pe graviduța Lavinia nu o mai încape sutienul. A ieșit la cumpărături cu nurii la vedereFotografii: Blitz/Mihai Ionescu

Însărcinată în şase luni şi jumătate, Lavinia Pârva este foarte activă şi într-atât de curajoasă încât îşi permite să zboare cu avionul. Artista a fost răsfăţată de soţul ei Ştefan Bănică cu o vacanţă în străinătate, mai precis în Cehia, unde au mers însoţiţi de Radu, băiatul din prima relaţie a rockerului.

La finalul lunii mai, jumătatea lui iunie, familia lui Ştefan Bănică (50 de ani) se măreşte cu al treilea moştenitor. Lavinia Pârva (34 de ani) este însărcinată în şase luni şi jumătate şi va naşte primul ei băieţel, şi al doilea fiu pentru celebrul său soţ. După cum se ştie, rockerul are un băiat adolescent, Radu, de 16 ani, din relaţia cu Camelia Constantinescu, dar şi o fetiţă în vârstă de 11 ani, pe nume Violeta, din căsnicia cu Andreea Marin, însă a vrut să o ia de la capăt cu scutecele şi biberoanele.

image
După o escapadă în Cehia, Bănică, soția și juniorul au ajuns acasă

Vestea că va avea un bebeluş nu l-a înspăimântat pe Bănică, aflat la o vârstă decentă, ci din contră, i-a dat un refresh şi i-a întărit sentimentele faţă de soţia sa pe care o răsfaţă ca pe o contesă. Atât poftele culinare, cât şi alte mofturi specifice gravidelor sunt poruncă pentru celebrul actor şi muzician.

image
Radu, băiatul din prima relație a lui Bănică, îi seamănă leit tatălui său

Cei doi au fost recent într-o excursie departe de ţară, mai precis în Cehia, unde au plecat însoţiţi şi de Radu. Au parcurs distanţa de 1.400 de kilometri cu avionul, un mijloc de deplasare care le sperie destul de mult pe graviduţe, însă iată că bruneta lui Bănică a fost extrem de curajoasă. Au văzut diverse obiective în Praga, s-au răsfăţat la restaurantele cu mâncare tradiţională şi cu puţin shopping, că doar poftele sunt greu de refuzat. Recent, cei trei s-au întors în ţară şi au fost surprinşi de fotoreporterii Click! chiar în faţa casei lor, din centrul Bucureştiului.

Bănică, Lavinia şi Radu au fost aduşi cu maşina de un prieten. Toţi trei îmbrăcaţi sport, însă de departe se poate remarca Bănică, în trening şi încălţăminte sport de firmă, şapcă, şi accesorizat cu inelele sale masive din argint. Chiar dacă s-a rotunjit în pântec, soţia sa şi-a păstrat curbele super sexy şi arată splendid în haine casual, iar imaginile vorbesc de la sine. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Lavinia înainte de plecarea în Cehia, cu treburi în zona Aviaţiei. Viitoarea mămică şi-a permis să poarte colanţi negri şi un tricou mulat pe sfârcuri, căci după cum lesne se poate observa, nu purta sutien! O imagine sexy şi o concluzie: ce norocos este Ştefan Bănică!   

Bănică mai are doi copii din relaţii diferite

image
Rockerul are doi copii:pe Radu și pe Violeta

Este un artist îndrăgostit de meseria sa, dar are o slăbiciune şi pentru femei. Ştefan Bănică a fost mare crai, a avut două soţii, două iubite şi trei ”amante”.  A fost însurat cu Mihaela Rădulescu şi cu Andreea Marin, şi are doi copii. Radu, un băiat adolescent din relaţia cu Camelia Constantinescu, şi o fetiţă superbă, Violeta, de 11 ani, din căsnicia cu Andreea Marin.  După cum se ştie, relaţia extraconjugală cu Lavinia a debutat în 2011, când artistul era însurat cu Zâna Surprizelor.

vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
cub visarion alexa png
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
reghecampf si anamaria prodan
Retezat  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (3) JPG
Nord Stream 2 FOTO Shutterstock
image
image
image
image
kim kardashian jpeg
Reghe alături de invitați FOTO Instagram
reghecampf si anamaria prodan
cub Roxana Vasniuc png
cub alin gălățescu png
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg