Ștefan Bănică, un nou serviciu la Antena 1. În ce proiect îl veți vedea pe juratul X Factor

image
1986 - Cu Oana Sârbu, în ”Liceenii”

Juratul concursului ”X Factor”, Ştefan Bănică Jr, filmează de zor pentru serialul ”Liber ca pasărea cerului”, care va fi difuzat, în curând, de Antena 1. Ca un făcut, actorul oferă şi de data aceasta trandafiri iubitei, aşa cum a mai procedat atât în videoclipul ”Te iubesc, femeie!”, cât şi în ”Liceenii”.

Ştefan Bănică Jr (51 de ani) îl are partener, în serialul „Liber ca pasărea cerului”, pe Marius Florea Vizante (46 de ani). În  această comedie, celebrul actor îl interpretează pe chipeşul Orlando, un pierde-vară talentat, pentru care viaţa a fost o nesfârşită aventură. Când se reîntâlneşte, după 20 de ani, cu Ducu, prieten din copilărie, el este acelaşi optimist incorigibil. Sărac lipit, pentru că a pierdut toată averea, Orlando trăieşte din escrocherii mărunte şi e gata oricând să dea marea lovitură.

image
2008 - Tot trandafiri i-a oferit şi Andreei Marin, în videoclipul ”Te iubesc, femeie!”

El va oferi flori cuceririlor sale, la fel cum proceda şi personajul Mihai din “Licenii”, film care avut premiera acum 33 de ani: “Personajul meu, Orlando, e un tip care vede partea plină a paharului, spre deosebire de Ducu. Orlando e boemul, şmecheraşul, veşnic cu noi propuneri de a supravieţui, mereu cu soluţii la orice problemă, care ia viaţa la mişto. E un personaj care fabulează permanent şi care găseşte câte o portiţă de scăpare din orice situaţie. E un histrion.

image
2008 - Tot trandafiri i-a oferit şi Andreei Marin, în videoclipul ”Te iubesc, femeie!”

Îmi place uşurinţa cu care intră în pielea oricărui personaj de care are nevoie pentru a-şi duce planul la capăt. E un personaj viu, colorat, spumos, un gen de personaj pe care în film nu l-am făcut niciodată”, spune Bănică. Serialul e o comedie de situaţii despre doi bărbaţi cu caractere diametral opuse care constată că sunt încă “liberi” să se comporte la 40 de ani ca nişte adolescenţi şi să se bucure de viaţă. Prietenia care îi leagă este un prilej să descopere ce contează pentru ei cu adevărat, trecând în fiecare episod printr-o nouă încercare, care mai de care mai amuzantă.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
Razboi in Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării jpg
Ana de Armas foto profimedia 0712797429 jpg
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg