Ştefan Lungu şi Geanina Hîrjanu: "Ne-am văzut şi i-am propus să se mute direct la mine"

Ultima actualizare:

    Ştefan Lungu şi iubita
Ştefan Lungu şi iubita

La doi ani de când s-au cunoscut, Ştefan Lungu şi iubita sa, Geanina, au acceptat să ne vorbească despre relaţia lor. Însă nu au dezvăluit doar amănuntele care dau bine în reviste, ci şi pe acelea delicate şi pline de încercări.

În ultimii ani, Ştefan Lungu a traversat multe momente dificile: de la problemele cu legea, până la divorţul de Anca Lungu, care s-a mutat la Nisa cu fiica lor, Natalia, şi până la pierderea tatălui. De ceva vreme, însă, pare că i se întâmplă opusul. Nu doar că este realizatorul emisiunii Gătit la costum (Antena 3), dar este şi protagonistul unei poveşti de iubire cu o frumoasă tânără ce lucrează ca model şi însoţitoare de bord. Cuplul a împlinit recent doi ani de relaţie, moment sărbătorit cu o seară petrecută la un hotel în Bucureşti şi pus la cale de Geanina Hîrjanu, pe care Ştefan o numeşte „omul surprizelor“.

Întâmplarea face că avem acest interviu la scurt timp după ce te-am întâlnit cu iubita ta la un eveniment monden. Cred că a fost prima voastră apariţie publică în calitate de cuplu. De ce după doi ani?

Ştefan Niciodată nu este prea târziu. Mai ales când totul e firesc. Pentru că amândoi suntem asumaţi... Am trecut testul timpului, ştim exact ce ne dorim şi putem sta unul alături de celălalt fără să ne forţăm. Da, prima apariţie la un eveniment, dar ţinând cont de faptul că de când ne-am cunoscut stăm aproape mereu împreună, este iarăşi ceva firesc.

Citeşte mai multe aici!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net