Ştefan Lungu şi Geanina Hîrjanu: "Ne-am văzut şi i-am propus să se mute direct la mine"


    Ştefan Lungu şi iubita
Ştefan Lungu şi iubita

La doi ani de când s-au cunoscut, Ştefan Lungu şi iubita sa, Geanina, au acceptat să ne vorbească despre relaţia lor. Însă nu au dezvăluit doar amănuntele care dau bine în reviste, ci şi pe acelea delicate şi pline de încercări.

În ultimii ani, Ştefan Lungu a traversat multe momente dificile: de la problemele cu legea, până la divorţul de Anca Lungu, care s-a mutat la Nisa cu fiica lor, Natalia, şi până la pierderea tatălui. De ceva vreme, însă, pare că i se întâmplă opusul. Nu doar că este realizatorul emisiunii Gătit la costum (Antena 3), dar este şi protagonistul unei poveşti de iubire cu o frumoasă tânără ce lucrează ca model şi însoţitoare de bord. Cuplul a împlinit recent doi ani de relaţie, moment sărbătorit cu o seară petrecută la un hotel în Bucureşti şi pus la cale de Geanina Hîrjanu, pe care Ştefan o numeşte „omul surprizelor“.

Întâmplarea face că avem acest interviu la scurt timp după ce te-am întâlnit cu iubita ta la un eveniment monden. Cred că a fost prima voastră apariţie publică în calitate de cuplu. De ce după doi ani?

Ştefan Niciodată nu este prea târziu. Mai ales când totul e firesc. Pentru că amândoi suntem asumaţi... Am trecut testul timpului, ştim exact ce ne dorim şi putem sta unul alături de celălalt fără să ne forţăm. Da, prima apariţie la un eveniment, dar ţinând cont de faptul că de când ne-am cunoscut stăm aproape mereu împreună, este iarăşi ceva firesc.

Citeşte mai multe aici!

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub adriana iliescu și eliza png
horoscop bani jpg
Nella Pignatelli webp
cub cristina cioran png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg