Ștefan Stan va mai avea o fetiță! Soția sa, Simona, este însărcinată în patru luni!

Ultima actualizare:

    Ștefan Stan și Simona mai au o fetiță, Eliffoto: arhiva personală
Ștefan Stan și Simona mai au o fetiță, Eliffoto: arhiva personală

Ștefan Stan e în culmea fericirii! Cântărețul va deveni tătic pentru a doua oară peste cinci luni! Soția artistului, Simona, a dat vestea că e gravidă din nou. Cei doi vor avea tot o fetiță.

Ștefan Stan și soția sa, Simona, au venit în premieră la tv cu fiica lor, Elif, pentru a da vestea cea mare. Cei doi au anunțat că vor deveni din nou părinți, Simona fiind gravidă în patru luni. Cei doi au aflat și sexul bebelușului în urma testului genetic.

“Sunt din nou gravidă, în patru luni. Este tot fetiță, o să o cheme Mira Maria. Am făcut testul genetic și știm sută la sută ce e copilul. Sarcinile sunt cam la fel. Acum, la a doua sarcină, mi-a fost de 3-4 ori rău, în rest aceleași stări. Cu Elif nu mi-a fost rău deloc. Aș vrea ca a doua fetiță să nu doarmă tot timpul cu noi, ca Elif. Am obișnuit-o așa și nu e bine”, a declarat graviduța Simona, arătându-și burtica în emisiunea “Teo Show”, de la Kanal D.

Ștefan Stan este foarte încântat de ideea că va deveni din nou tătic. “Noi ne-am mai dorit un copil. Eu aș mai vrea încă unul, dar Simona a zis că e frână deocamdată. E diferență de un an și trei luni între ele. Vor merge la aceeași grădiniță, aceeași școală”, a spus solistul.

image
image
image
image
image
image
cub ada maria ileana png
banner vica blochina png
banner catinca roman png
img jpg
culita implant png
marilyn monroe
Alain Delon jpg
lena enache instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net