Ștefania Costache de la "iUmor", abuzată de medicul stomatolog? “M-a drogat, m-a pipăit în zonele intime, mi-a pus mâna pe sâni”


    Ștefania Costache a fost la iUmor în sezonul 8foto: Antena 1
Ștefania Costache a fost la iUmor în sezonul 8foto: Antena 1

Cea mai sexy concurentă de la ”iUmor”, de la Antena 1, Ștefania Costache, șochează. Tânăra, în vârstă de 34 de ani, a făcut public un episod alarmant, prin care a trecut în urmă cu un an. Ștefania, pe numele de scenă, Lolrelai, favorita lui Mihai Bendeac, a făcut acuzații cât se poate de grave la adresa unui medic stomatolog, care lucrează într-o clinică din zona Titan. La o consultație, acesta ar fi drogat-o, apoi ar fi dus-o în apartamentul lui, unde ar fi violat-o. Tânăra i-a făcut medicului dosar penal, depunând o plângere la Poliție pentru abuz și viol și, deocamdată, se așteaptă rezulatele analizelor toxicolgice de la IML.

Șocantul episod dintre Ștefania Costache și medicul stomatolog C. a avut loc în urmă cu un an, dar dosarul încă bate pasul pe loc. Tânăra a povestit cu lux de amănunte ce i s-a întâmplat în seara zilei de 17 februarie 2020, când a mers în cabinetul medicului stomatolog.


    Ștefania a făcut publice imaginile de pe camerele de supraveghere din scara blocului medicului foto: arhivă personală
Ștefania a făcut publice imaginile de pe camerele de supraveghere din scara blocului medicului foto: arhivă personală

„Îl cunoșteam pe acest medic, mă urmărea pe Instagram. M-a invitat la el la clinică. A insistat să ne întâlnim, să-mi vadă dantura. M-a așteptat în fața blocului, nu știu nici acum de ce am acceptat întâlnirea cu el. Am coborât în pijama, am fost la o pizzerie din vecinătate. Mi-a povestit de fetița, de soția lui. Am stabilit o întâlnire pentru detartraj, a fost ok, cu excepția faptului că nu avea asistentă. Apoi a insistat să-mi facă un air flow. Mă anunțase să nu mănânc și să nu vin cu mașina. A început să facă procedura, primul moment care a fost ciudat e că mi-a administrat foarte multă lidocaină. Am amețit un pic, după care a aplicat un gel anestezic roz, a pus din abundență. Aveam gust de oțet în gură. În declarația de la Poliție a spus că m-a pus să stau 4 minute cu gelul în gură. Când m-am ridicat de pe scaun nu puteam să stau în picioare. Cabinetul se mișca, calendarul de pe perete venea spre mine. I-am zis că plec singură de acolo. A fost ultimul moment când am fost conștientă. Ultimul meu flash era cu mine lângă policlinică, oamenii mă întrebau dacă să cheme salvarea. Eu vomitam. A venit el și a zis că sunt cu el. Apoi, m-am trezit dimineață la 9 la mine la mine acasă, când colega de apartament mi-a dat un recipient ca să urinez în el”, a povestit Ștefania Costache, la „Xtra Night Show”, la Antena Stars.

A doua zi după incident, tânăra a mers la INML și, ulterior, a depus o reclamație la Poliție. “Eu cred, ca și cei de la IML, că ar fi Drogul violului. Eu nu știam nici când a venit Salvarea ce e cu mine și au stat două ore cu mine. Am ajuns la 1 noaptea acasă, prietenele mi-au spus că eram într-o stare deplorabilă, nu puteam să merg, am apucat să le spun că m-a dus la el acasă, că m-a pipăit în zonele intime, mi-a pus mâna pe sâni și ceva despre o pătură maro. El susține că m-a dus la el acasă să-mi dea primul ajutor și că am dormit singură în dormitor“, a mai povestit tânăra. Din păcate, dosarul bate pasul pe loc, iar rezultatele analizelor toxicologice nu au venit nici până acum.

"M-a dus la dânsul acasă vreme de vreo patru ore"

“Luna asta se împlinește un an de zile de când am depus o plângere la poliție împotriva unui domn doctor stomatolog, despre care nu pot spune cu certitudine ce substanță mi-a administrat, pentru că, deși s-a împlinit un an, nu am primit rezultatele de la INML încă. Și, în urma administrării substanței, m-a dus la dânsul acasă vreme de vreo patru ore. Nu am nici cea mai mică amintire din acea seară, în afară de ce mi-a povestit fosta mea colegă de apartament și câteva flashuri din cabinet și un singur flash din spatele cabinetului. Cu toate astea, m-am ales cu un dosar, care are 98 de pagini mai exact. Sunt camere video care au surprins momentul în care intram cu dânsul în scara lui de bloc, în care eram total confuză, dezechilibrată și dezorientată, după cum scriu anchetatorii”, a precizat Ștefania, într-o filmare pe vlogul ei. Medicul în cauză neagă tot ce s-a întâmplat în acea seară, dar s-ar fi încurcat în declarațiile date la Poliție. Anchetatorii au intrat însă posesia imaginilor surprinse de camerele de supraveghere ale blocului în care medicul locuiește.

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png