Ștefania, iubita lui Speak, a dezvăluit secretele unui trup perfect

Ultima actualizare:

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. Cei doi sunt apreciați de public datorită talentului, însă au recunoscut că succesul nu vine ușor și trebuie depusă multă muncă până ajungi acolo unde îți dorești.

stefania speak

Pe lângă repetiții și filmări, trebuie să ai grijă și de felul în care arăți, atât prin exerciții fizice, cât și prin alimentație. Ștefania a dezvăluit secretul care o menține în formă, conform viva.ro.

Ștefania a recunoscut că se abține de la anumite produse și înceracă să aibă o alimentație cât mai sănătoasă.

 Cântăreața a declarat că încearcă să mănânce cât mai corect, fără prăjeli, fără mâncare grasă și are mese cât mai regulate.

Nu țin o dietă strictă, încerc să mănânc cât mai corect, fără prăjeli, fără mâncare grasă, să mănânc regulat, fără să mai sar peste mese. De o lună și ceva am intrat în această rutină de sală și mese regulate și cât mai corecte'', a spus Ștefania.

Citește și Speak și Ștefania s-au îmbolnăvit de coronavirus în vacanța din Bali! Ce mesaj au transmis fanilor 

Ștefania adoră să meargă seara la sală

Fosta concurentă Asia Express a mai declarat că face și exerciții fizice și că merge des la sală. De asemenea, a precizat că funcționează mult mai bine seara și de aceea alege să meargă să facă mișcare atunci.

Citește și Codin Matiuc, anunț neașteptat: „Speak și Ștefania așteaptă un copil”

Speak adoră să meargă dimineața

Ștefan, insa, merge dimineața, întrucât spune că este mult mai energic când se trezește din somn.

Când vine vorba de sală, eu cel mai bine funcționez seara. Nu știu exact de ce. Spre exemplu, Ștefan lucrează mult mai bine dimineața, are cea mai multă energie atunci când se trezește. Eu sunt fix pe dos. Când mă trezesc sunt moale. Am nevoie de mult timp să-mi revin. Încep cu încâlzirea care conține puțin streching, după care încep antrenamentul propriiu-zis. La final închei cu streching, ceva asemănător ce fac la început de antrenament'', mai spune iubita lui Speak

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
Momentul culminant și ruptura dintre fiica lui Petre Roman și Marius Elisei s-a produs definitiv pe data de 3 septembrie
download jpeg
scena pexels jpg
Bruce Willis   profimedia 0103538168 jpg
banner ilinca vandici png
banner catalin botezatu png
banner alice badea png
image
actualitate.net