Stela Enache arată perfect la 69 de ani! Acesta este singurul aliment pe care nu-l mănâncă

image
Stela Enache, alături de Paul-Surugiu Fuego

Stela Enache, artista care a cucerit publicul în anii comunismului cu piesa “Ani de liceu”, arată senzațional. Pare incredibil, dar peste un an, solista va împlini 70 de ani. Stela Enache a dezvăluit secretul care a ajutat-o să se mențină în formă de-a lungul carierei.

Interpreta Stela Enache (69 ani), care a cucerit publicul în anii comunismului cu piesa “Ani de liceu”, de pe coloana sonoră a filmului “Liceenii“ (1985), are un trup de invidiat. De câte ori apare în public este mereu asaltată cu complimente. Solista a reușit să-și mențină greutatea din anii tinereții, deoarece nu consumă dulciuri de niciun fel.

”Mănânc cam orice, însă evit cu desăvârşire dulciurile, nu pun gura pe ciocolată, zaharurile nu sunt, în general, sănătoase pentru organism”, spune Stela Enache. Cel mai mult a slăbit după ce s-a stins din viață soțul ei, regretatul compozitor Florin Bogardo. Ajunsese la 53 kg, pentru că nu asimila nimic. ”Am avut nevoie cam de cinci ani să-mi mai revin, după moartea soţului”, mai spune aceasta.

Stela Enache, omagiu pentru Florin Bogardo

Vineri, artista va fi prezentă în emisiunea lui Fuego de la TVR 2, unde va aduce un omagiu soțului ei, care ne-a părăsit în 2009. Stela Enache a îmbrăcat o rochie vaporoasă elegantă, de vară și o pălărie frumoasă.

image
Stela Enache, alături de Paul-Surugiu Fuegofoto: TVR 2

”Chiar dacă-i ultima noastră ediție estivală, vineri de la 17.45 și sâmbătă de la 14.00, la TVR 2, nu devenim nostalgici și nici prea sentimentali. Ba dimpotrivă, avem o super atmosferă pregătită pentru voi, cântece superbe, emoții și mari surprize. Printre cei doi invitați alături de care am ales să închidem acest sezon special se numără minunata artistă Stela Enache. Nu doar că ne va uimi pe toți cu felul în care arată, cu buna sa dispoziție, cu felul special de-a fi, dar ne va și cânta celebrul imn al tuturor liceenilor, invitându-ne și la un dans direct pe nisipul fierbinte. Stela Enache este artista cu un repertoriu spectaculos, cu piese de colecție, adevărate capodopere, melodii pe care și le-ar dori orice artist. Totodată, alături de Paul Surugiu-Fuego, va aduce un omagiu special compozitorului Florin Bogardo! Nu ratați!”, scrie Fuego pe Facebook.

Citește și:

Stela Enache e superbă, dar stai să o vezi pe fiica ei

Până la vestea morţii sale, Florin Bogardo a trăit complet uitat

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
cub bianca dragusanu png
iulia albu
4 bianca brad png png
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia
viceprimar istvan zsolt pap FB jpg
image
image
image
image
cub bianca dragusanu png
4 bianca brad png png
iulia albu
florin piersic actor roman jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
image png