Stela Enache, lecție de stil la 71 de ani. Cum s-a îmbrăcat pentru emisiunea lui Fuego

image
Stela Enache și Fuego, duminică, 30 mai, de la ora 15.00, la TVR 2foto: TVR

Stela Enache, una dintre cele mai distinse artiste de la noi, va fi omagiată, alături de o legendă a folclorului, Sofia Vicoveanca, în emisiunea de duminică a lui Fuego. Dacă pe Sofia Vincoveanca o vom vedea în celebru-i port popular, pe Stela Enache o vom admira defilând în ținute elegante.

"Duminica aceasta, 30 mai, de la ora 15.00, la TVR 2, le vom celebra, prin muzica și activitatea lor, printr-o reverență, pe minunatele artiste, simboluri ale scenei românești – STELA ENACHE și SOFIA VICOVEANCA. Prima împlinește 50 de ani de carieră prolifică, în România și în afara ei, iar cea a doua, stânca Bucovinei, 62 de ani de când slujește, cu autenticitate, cântecul popular românesc. Va fi o gală cu multă muzică, cu emoții, cu rememori aparte, cu imagini de aur din arhiva televiziunii, cu multe noutăți, un adevărat spectacol de televiziune, care va avea și ritm, dar și senzualitate, autenticitate, lacrimi și legende", transmite TVR.

Stela Enache, 3 ținute speciale pentru emisiune

Stela Enache, care arată formidabil la cei 71 de ani ai săi, ne va purta în lumea celor mai celebre melodii ale sale. Aceasta va schimba trei ținute spectaculoase, va povesti despre începuturile ei, despre iubirea de nezdruncinat alături de Florin Bogardo, despre cum a trecut peste dispariția acestuia, dar și despre ce înseamnă acești 50 de ani de activitate pentru ea. Va avea parte de surprize, pregătind de asemenea, alături de baletul condus de Florin Mariș, mai multe momente speciale și un duet cu Paul Surugiu.

image
Stela Enache, ravisantă la 71 de anifoto: Click!

Îi vom cunoaște și pe copiii celebrului cuplu Bogardo, care au mesaje speciale pentru mama lor, dar și pe celebra familie Gauzin, prietenii cei mai buni ai Stelei Enache. De asemenea, vom asculta și poate cel mai iubit cântec românesc, compus de Florin Bogardo – TU EȘTI PRIMĂVARA MEA – adus de invitatul special Radu Palaniță, câștigătorul concursului "Românii au talent 2020", un mecanic cu o voce aparte, cu un glas puternic și sensibilitate.

Sofia Vicoveanca își va prezenta cântecele compuse în pandemie

Sofia Vicoveanca ne poartă în lumea pieselor sale celebre, ne va prezenta două costume vechi, de peste 100 de ani, ne va spune ce înseamnă cântecul în viața sa și va recita chiar versuri scrise de ea. Mai mult, artista ne aduce și câteva din cele mai recente cântece ale sale, realizate chiar în pandemie și incluse pe albumul care tocmai s-a lansat. Îi vor fi alături și membri Ansamblului Popular Doinița din București.

Citește și:

Stela Enache: «În America aş fi fost milionară»

Stela Enache, secretul frumuseţii la 68 de ani

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
buzau cules prune livada png
Volodimir Zelenski FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg