Steliana Sima, despre greutăți și sărăcie. Ce și-a cumpărat din primii bani câștigați

Ultima actualizare:

    Steliana Sima
Steliana Sima

Steliana Sima a declarat că a fost trădată în viață și că s-a confruntat cu probleme financiare la începutul carierei sale de artistă. Din primii bani, solista de muzică populară și-a îndeplinit un vis, acela de a avea o mașină de spălat.

Cântăreața de muzică populară a trecut prin viață prin mai multe cumpene și s-a confruntat cu diverse situații, însă Dumnezeu nu a lăsat-o niciodată. A ajutat-o să își facă un drum în muzica populară. Steliana Sima, care nu demult s-a certat dur cu Gheorghe Turda, spune că a fost mințită și trădată de multe ori, în viață. Totuși, ea a reușit să treacă peste toate acestea și să meargă mai departe. La începuturile carierei sale s-a confruntat cu probleme financiare și nu avea bani pentru a lansa un album.

”Eram tânără, nu aveam bani suficienți să pot să susțin un album întreg, pentru că înseamnă bani să faci imprimările, înregistrările, studioul, bani să poți să-ți editezi albumul, să faci nu știu câte serii, numere de CD-uri... toate acestea costau bani. Mai ales că nici nu cunoșteam multe din industria asta discografică”, a declarat Steliana Sima la Antena Stars. În cele din urmă, solista a avut norocul să cunoască un producător care a remarcat-o.

Solista și-a cumpărat o mașină de spălat din primii bani

Odată lansată în muzica populară, încet, încet, cântăreața Steliana Sima a început să se bucure de succes. A lansat trei albume, dar banii au mers la acel producător muzical. A încheiat contractul și a primit o sumă mică. Banii i-au ajuns doar pentru o mașină de spălat, pe care Steliana nu și-o permitea în acea vreme. Și abia mai târziu a început să câștige bani cu adevărat, din spectacole și evenimente artistice.

Citește și:

Steliana Sima îl desființează pe Gheorghe Turda: „Este mincinos, îmbârligător și parșiv”

EXCLUSIV Elena Merișoreanu, rafală de replici pentru Maria Dragomiroiu: ”Ea cântă din păr! A luat bărbatul altei femei. Pai ea se vaită de bani?"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
adelina nunta de lemn jpg
angelina jolie jpg
ioana bulca jpg
carmen movileanu jpg
banner andreea esca png
† Iurie Darie jpeg
cub Alexandru Ciucu png
gabriela botezat irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net