Stephan Pelger, prima apariție după bătaia de la Cannes: „Plângeam şi leşinam de durere”

image
Stephan Pelger, noi declarații referitoare la modul în care a fost bătut cu bestialitate și jefuit, la CannesFoto Instagram

Stephan Pelger nu o să uite prea repede noaptea de pomină petrecută la Cannes, în urmă cu două săptămâni! Un obișnuit al vieții agitată de noapte a orașului de pe Riviera Franceză, designerul a fost agresat şi jefuit în noaptea de sâmbătă (11 august) spre duminică (12 august).

Povestea terifiantă a fost spusă chiar de designer pe conturile lui de socializare, unde a publicat şi o fotografie cu chipul lui tumefiat după agresiunile fizice la care a fost supus.

Ieri, designerul a fost invitat în cadrul emisiunii Xtra Night Show și a povestit, cu lux de amănunte, ce i s-a întâmplat. 

  • Eu sunt cazul al 17-lea de jaf şi furt la Cannes, dar sunt singurul caz cu tentativă de omor. Trebuia să mă întâlesc cu un prieten, a urmat black-out-ul şi dimineaţa m-am trezit la patruzeci de kilometri de Cannes.
  • Mi-au pus ceva în băutură, s-a găsit şi în sânge. Ca un fel de tranchilizant. În scopul tâlhăririi, da. Camerele de afară din arată că nu numai ele două erau. În club  început toată treaba cu băutura. Ele m-au acostat cumva.
  • Probabil că mi-au zis că mă duc acasă, habar nu am. Băusem ca un om normal. Nu erau mascate, dar nici nu mai vedeam bine. Şi psihiatrul a spus că e un mecanism… că nu vrei să le vezi în momentul de faţă.
  • Probabil că într-un an, doi, trei, îmi revin feţele. La proces probabil, pe una au identificat-o, dar nu au prins-o. Vorbeau în franceză
  • M-au tras din maşină şi una îmi ţinea bocancul pe piept şi cealaltă dădea cu picioarele, cu pumnii. Plângeam cu lacrimi şi leşinam de durere. Mă mai trezeam, leşinam. Între timp nu mai simţeam nimic, îmi curgea sânge din nas, din gură.
  • Mi-au smuls absolut tot ce aveam pe mine în fară de pantaloni, erau plini de sânge, dar în rest tot, pantofi, curea, ceas, brăţări, portofel, card.
  • O femeie m-a găsit. A sunat la salvare, la poliţie. Constatarea din spital, din Nisa, a spus că eu nu aş fi avut niciun fel de fracturi, eu având trei fracturi, nas, barbă aici, fisură craniană şi o fisură a pevis. Retinele ochilor sunt afectate, văd blurat, o să mai dureze trei, patru săptămâni.
  • Toate chestiile astea nu le-au constatat în spitalul de la Cannes. (…) Nu vreau să plătesc aceste facturi. Cheltuielile de avion, de spitalizare, zilnic în Germania am fost cu taxiul la diverse spitale. Toate chestiile astea le vreau decontate. Procesul va avea loc în Franţa, va începe peste 5-6 luni
george simion port popular jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
Lucile Randon
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg
mirela vaida copii4 png
Andreea Banica (foto Facebook) jpg