Știați ca Mircea Radu cântă? Ascultă-l aici alături de Margareta Pâslaru

Ultima actualizare:

    Mircea Radu și Margareta Pâslaru, în studioul lui Zsolt Kerestelyfoto: arhivă personală
Mircea Radu și Margareta Pâslaru, în studioul lui Zsolt Kerestelyfoto: arhivă personală

Pe Mircea Radu (49 ani) l-ai văzut în calitate de prezentator de știri, de amfitrion la emisiunea “Din dragoste”, este un tată model, un soț perfect, se pricepe de minune la gătit, dar și la scris. Acum îl vedeți la TVR2, alături de Marina Almășan, în calitate de prezentator al emisiunii ”Femei de 10, bărbați de 10”, dar să nu credeți că talentele lui se opres aici.

Mai nou, Mircea Radu a dat-o pe muzică, înregistrând deja o melodie. Și nu orice fel de melodie, ci una pe care o interpretează alături de marea artistă Margareta Pâslaru. Piesa, compusă chiar de îndrăgita noastră solistă, se numește “The Ballad of Reading Gaol” și este interpretată în limba engleză. Artista a extras un fragment din poemul cu același nume, ”The Ballad Of Reading Gaol”, al lui Oscar Wilde, și l-a pus pe muzică. Viziunea i-a fost completată de Nicu Patoi, prin accentele acute ale aranjamentului, ilustrând durerea. Masterizarea audio este realizată de Andrei Kerestely. Muzica Margaretei Pâslaru, duet-dialog cu Mircea Radu, figurează pe noul CD, „Providența”, lansat în beneficiul Asociației Nevăzătorilor.

image
image
image
image
image
image
cub ana baniciu mircea baniciu png
 Florin Salam (43 de ani) și-a deschis sufletul aseară și a oferit detalii necunoscute despre viața și cariera sa, în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai"
Momentul culminant și ruptura dintre fiica lui Petre Roman și Marius Elisei s-a produs definitiv pe data de 3 septembrie
download jpeg
scena pexels jpg
Bruce Willis   profimedia 0103538168 jpg
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net