Ştirista Amalia Enache, luptătoare ninja pe marile ecrane: "A fost foarte greu!"

Ultima actualizare:

    Vedeta şi-a împrumutat vocea unui personaj de desene animateFoto: arhiva personală
Vedeta şi-a împrumutat vocea unui personaj de desene animateFoto: arhiva personală

Amalia Enache se întoarce în faţa publicului, dar se va adresa celor mai mici dintre spectatori. Ştirista Pro Tv va debuta într-un film de animaţie. Vedeta dă voce unei mame luptătoare ninja în The Lego Ninjago Movie, care va avea premiera peste o săptămână (22 septembrie).

Cunoscută prezentatoare a Ştirilor PRO TV şi de curând mama unei fetiţe, Amalia Enache a acceptat o nouă provocare în cariera sa, atunci când a decis să-şi împrumute vocea personajului Koko din mult-aşteptata aventură animată The LEGO Ninjago Movie, care va avea premiera în cinematografele din România, pe 22 septembrie. Rolul a fost unul care a solicitat-o din plin pe vedetă, care deşi obişnuită cu televizorul a constatat că lucrurile stau complet diferit în producţia desenelor animate. 


    Amalia Enache a dublat în premieră un personaj de desene animatefoto: arhiva personală
Amalia Enache a dublat în premieră un personaj de desene animatefoto: arhiva personală

"Eu la televizor apar şi vorbesc despre ştiri, despre lucruri foarte concrete, iar aici a fost nevoie să reproduc nişte sunete de luptătoare ninja la un moment dat şi asta a fost foarte dificil. S-a şi nimerit foarte bine personajul pe care îl interpretez. Este vorba despre o mamă. După 21 de ani de meserie, ceea ce mi s-a întâmplat acum este ceva complet diferit, fiind vorba despre debutul meu absolut. Mi-a plăcut la nebunie această experienţă, atât de mult încât vreau să mi se mai întâmple acest lucru”, a declarat Amalia, citată de www.cinemagia.ro, extrem de încântată de noul ei proiect. 

Lupta pentru salvarea oraşului Ninjago îl aduce în mijlocul acţiunii pe tânărul Lloyd care alături de câţiva prieteni formează o grupare secretă de luptători ninja. Supravegheaţi de înţeleptul maestru Wu, aceştia trebuie să îl învingă pe cel mai rău tip – Lordul Garmadon – care, nu întâmplător, este şi tatăl lui Lloyd. Cărămidă contra cărămidă şi tată contra fiu, confruntarea supremă va disciplina echipa de luptători, îi va face pe tineri să colaboreze şi îi va ajuta să îşi descopere puterea interioară Spin jitzu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net