Strălucirea cere sacrificii. Nicole Kidman, răvășitoare pe covorul roșu

simeon stalpnicul png
Nicole Kidman, răvășitoare pe covorul roșusplash

Nicole Kidman (49 de ani) este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din întreaga lume. Aparițiile sale sunt mereu analizate în detaliu și rareori criticii de modă o prind pe picior greșit. La premierea noului ei film de la Cannes, Nicole a atras toate privirile cu rochia sa, rochia pentru care s-a depus extrem de multă muncă.

La cei 49 de ani, Nicole nu își arată deloc vârsta. Corpul demn de invidiat, pe care multe femei și l-ar dori, este mereu pus în valoare de articole vestimentare ale unei adevărate fashion icon. Celebra actriță nu a dezamăgit nici pe covorul roșu de la Cannes, unde a avut loc premiera filmului în care joacă,  ”The Killing of a Sacred Deer”.

Rochia balerină pe care aceasta a purtat-o a fost rezultatul a peste 150 de ore muncă, la care s-a folosit 165 de metri de tulle. Ce-i drept, rezultatul a fost mai mult decât satisfăcător, Nicole captând atenția tuturor, mai ales a fotografilor.

simeon stalpnicul png
Nicole Kidman a avut o rochie la care s-a muncit enorm de multsplash

Nici soțul ei nu s-a putut abține și a sorbit-o din priviri, probabil fiind extrem de mândru că are alături o soție ca Nicole Kidman. Cei doi au fost savuroși, îmbrățișându-se de față cu toată lumea și oferindu-le paparazzilor câteva imagini cu care nu te întâlnești prea des.

simeon stalpnicul png
Nicole Kidman și soțul ei au fost savuroși pe covorul roșusplash
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
image png
kate middleton
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
Jason Momoa
Bărbați ruși cu bagaje pe jos sau cu biciclete ies din Rusia și trec în Georgia pe la vama din Verkhnii Lars FOTO EPA EFE (1) jpg
Jake Sullivan FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png