"Sunt celebru, scoate-mă de aici!"

Ultima actualizare:
La "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", Vladimir a câştigat detaşat "Proba cântarului"
La "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", Vladimir a câştigat detaşat "Proba cântarului"

După cele cincisprezece zile de stat în junglă, la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", vedetele sunt epuizate. După ce au trecut, marţi seara (2 martie), de "Proba cântarului", acestea au realizat câte kilograme au dat jos, în ultimele două săptămâni.

"Proba nervilor", pe care o au de trecut vedetele zilnic la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", dar şi "Proba cântarului" au fost două dintre cele mai dificile încercări, cel puţin deocamdată. Au participat toţi concurenţii. Vedetele rămase în jungla africană au aflat, astfel, câte kilograme au în prezent. S-a întâmplat după ce organizatorii le-au pus la dispoziţie un cântar.

"Proba cântarului" de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" le-a dat multe bătăi de cap concurenţilor din jungla africană
"Proba cântarului" de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" le-a dat multe bătăi de cap concurenţilor din jungla africană

Pe rând, fiecare a spus câte kilograme avea înainte şi... cu câte crede că a mai rămas acum, la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!". În cele din urmă, cel care a fost cel mai aproape de greutatea estimată a fost Vladimir Draghia. Drept recompensă, Vladimir a primit de acasă o fotografie cu familia.


    La
La

"Sunt celebru, scoate-mă de aici!": ce arată “Proba cântarului”

Gina Pistol: de la 56 kg, la 50 kg

Alina Plugaru: de la 59 kg, la 58 kg

Vladimir Drăghia: de la 82 kg, la 75,5 kg

Dorian Popa: de la 82 kg, la 73 kg

Luminiţa Nicolescu: de la 54 kg, la 52 kg

Cătălin Moroşanu: de la 110 kg, la 103,5 kg

Ruby: de la 47 kg, la 46,4 kg

Andreea Marinescu: de la 54, la... 54 kg

Dorian Popa a povestit: "Pentru mine a fost exact cum îmi imaginam, eu am spus că, până la sfârşitul concursului, voi slăbi zece kilograme. Cu marja de erore… Eu cred că îmi cunosc corpul mai bine decât pe mama…", a mărturisit artistul, amuzat, la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!"

Alţi concurenţi sunt şocaţi, pur şi simplu: "Sunt şocat, eu am slăbit zece kg în două săptămâni, nu îmi vine să cred ce se întâmpă!", a mărturisit Cătălin Moroşanu.

"Sunt celebru, scoate-mă de aici!": ce concurenţi se luptă pentru titlul de regele sau regina junglei

Concurenţii care vor mai rămâne să lupte la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", pentru titlul "regele sau regina junglei" sunt Cătălin Moroşanu, Gina Pistol, Ruby, Dorian Popa, Alina Plugaru, Andreea Moldoveanu (casnica de la Masterchef), Luminiţa Nicolescu şi Vladimir Drăghia.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net